Krásna Olivia Wilde žiarila na premiére: Obliekla by aj Hilary Clintonovú

Herečka Olivia Wilde sa stále ešte nepustila naplno do filmovania a venuje sa najmä prvorodenej dcérke. Premiéru muzikálu Finding Neverland na Broadway si však ujsť nenechala.

18.04.2015 00:00
debata
Herečka Olivia Wilde v kreácii Marchesa na... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Olivia Wilde Herečka Olivia Wilde v kreácii Marchesa na premiére muzikálu Hľadanie Krajiny-Nekrajiny.

Tridsaťjedenročná kráska a snúbenica herca Jasona Sudeikisa dorazila v bielej kreácii zo strapcov s výrazným zdobením v oblasti pliec. Hoci išlo o model luxusnej značky Marchesa, Wilde patrí k herečkám, ktoré neváhajú obliekať sa aj do modelov populárnych „streetových“ značiek. Nedávno sa dokonca stala tvárou limitovanej kolekcie H&M Conscious, ktorá stava na ekologických a recyklovaných materiáloch a ktorá šla do predaja pred pár dňami.

Wilde sa dokonca vyjadrila, že práve ekologická móda by bola skvelou garderóbou pre Hilary Clintonovú – političku, ktorá pred pár dňami ohlásila kandidatúru na prezidentku USA. „Myslím si, že by vyzerala skvelo,“ naznačila Wilde.

Podľa nej si ľudia myslia, že pri pojme „ekologická“ móda ide o niečo, čo nemôže byť štýlové alebo dostatočne šik. „Ale to skutočne nie je pravda. Dlhodobá udržateľnosť môže byť štýlová.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #Olivia Wilde #ekologická #udržateľnosť

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...