Krásna Mulligan v trblietavej róbe za tisíce eur. Výsledok - neoslnila!

Po dlhšej prestávke od svetiel reflektorov a kamier sa herečka Carey Mulligan vrátila. Na premiére nového filmu však prekvapila výberom šiat.

18.04.2015 10:00
debata (3)
Herečka Carey Mulligan v kreácii Dior Couture. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Britain Far From Carey Mulligan Herečka Carey Mulligan v kreácii Dior Couture.

Krásna herečka, ktorú si diváci môžu pamätať zo snímok ako Škola života či Veľký Gatsby, sa objavila na londýnskej premiére filmu Far from the madding crowd v trblietavej kreácii Dior Couture. Tubový model bez ramienok ukončený čipkou však nepôsobil najlichotivejšie. Štruktúra povrchu totiž opticky pridávala objem a Mulligan v šatách vyzerala neforemne. Zachraňovala to však dobrou náladou a úsmevom.

Dôvodom na jej dobrú náladu sú určite aj hodnotenia kritikov v prípade jej divadelného debutu na Broadway. Za výkon v hre Skylight totiž utŕžila Carey nadšené hodnotenia.

Herečka Carey Mulligan a jej kolega Matthias... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Carey Mulligan a jej kolega Matthias Schoenaerts Herečka Carey Mulligan a jej kolega Matthias Schoenaerts na premiére filmu Far from the madding crowd.

V Londýne spoločnosť talentovanej herečke robil kolega Matthias Schoenaerts, ktorý v Londýne absolvoval začiatkom týždňa hneď dve premiéry. Okrem Far from the madding crowd to bolo aj premietanie filmu V kráľových záhradách, ktorý režíroval herec Alan Rickman.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Dior #Carey Mulligan #Matthias Schoenaerts

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...