Mórová ako modelka očarila v luxusných šatách: 45 by ste jej nehádali!

Herečka z Paneláku a hviezda šou Tanec snov Diana Mórová patrí k dámam, ktoré aj po prekročení štyridsiatky pútajú pozornosť svojím ukážkovým a udržiavaným vzhľadom. Inak to nebolo ani na nedávnom otvorení obchodu s luxusnou svetovou módou.

19.04.2015 17:10
debata
zväčšiť Herečka Diana Mórová žiarila a vyzerala skvelo... Foto: Martin Matula
Diana Mórová a Michaela Čobejován Herečka Diana Mórová žiarila a vyzerala skvelo v šatách Alexander McQueen. Spolu s ňou sa na modelku zahrala aj Michaela Čobejová (vpravo).

Štyridsaťpäťročná členka SND sa tentoraz prevtelila do úlohy modelky a pred pozvanými hosťami a objektívmi sa objavila v kreácii z dielne Alexander McQueen. Výrazné vzorované šaty zdôrazňovali jej štíhly driek a obkresľovali krivky, Mórová v nich pôsobila veľmi sviežo a mladistvo.

Herečka Diana Mórová na zábere z roku 2015 v...
O moderovanie akcie sa postaral Bruno Ciberej.
+8Moderátorka Adriana Kmotríková sa tiež...

Na improvizovanom móle, ktoré tvorili priestory nového obchodu Alizé v jednom z bratislavských obchodných centier, však nezostala ako známa tvár v úlohe modelky sama. Do luxusných kúskov sa obliekla aj herečka Michaela Čobejová či Petra Blesáková, známa tiež z Paneláku. Pozornosť pútala aj moderátorka TV JOJ Adriana Kmotríková, ktorá v oranžových šatách antického strihu vyzerala vynikajúco.

Moderátorka Jana Mutňanská (vľavo) a herečka... Foto: Martin Matula
Moderátorka Jana Mutňanská (vľavo) a herečka Petra Blesáková Moderátorka Jana Mutňanská (vľavo) a herečka Petra Blesáková nechýbali.

Hosťom, ktorí si prišli obzrieť kúsky z aktuálnej ponuky značiek ako Valentino, Blumarine, Versace či DSquared2, zaspievala aj vokálna formácia hercov z Novej scény – mladí speváci, ktorí účinkujú v predstavení Boyband. A priestor dostala aj domáca móda, hoci trochu inak než na vešiakoch. Dizajnérka Lenka Sršňová totiž vytvorila spoločne s architektom Richardom Kráľovičom výraznú textilnú stenu, ktorá ozdobila priestory nového obchodu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #Valentino #modelka #Diana Mórová #Alexander McQueen #otvorenie obchodu

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...