Je od manželky mladší o 22 rokov! Koho zaujíma vek, keď miluje, tvrdí

Ona oslávi o dva roky päťdesiatku, on má 26 rokov. Sú spolu, ba dokonca sú už vyše dva roky manželmi a majú spolu dve malé dcérky. Médiá napriek tomu stále riešia vekový rozdiel, ktorý medzi nimi panuje.

23.04.2015 00:00
Herec Aaron Taylor-Johnson a jeho manželka -... Foto: ,
Herec Aaron Taylor-Johnson a jeho manželka - režisérka Sam.
debata

Reč je o režisérka Sam Taylor Johnsonovej a jej manželovi Aaronovi Taylor Johnsonovi, ktorí spolu tvoria jeden z najstabilnejších párov šoubiznisu. Nechýbali ani na utorňajšej premiére filmu Avengers: Vek Ultrona v Londýne. A práve tam fešný herec uviedol, že vekový rozdiel skrátka nerieši. „Nezaoberám sa tým už. Keď som bol mladší a prečítal som si niektoré články, bol som z nich naozaj hotový. Prečo dočerta niekomu záleží na našom veku, pýtal som sa,“ uviedol Taylor-Johnson.

Zľava: Jeremy Renner, Scarlett Johansson a Mark...
Tomu nemôžem uveriť! Herec Mark Ruffalo na...
+9Aj herec Paul Bettany bol k fanúšikom veľmi...

„Ja som si žiaden rozdiel neuvedomil, keď som sa do Sam zamiloval. Neuvedomujem si ho ani teraz,“ pokračoval herec a dodal, že ľudia, ktorí ho poznajú, mu dali prezývku Benjamin Button. „Myslia si o mne, že som stará duša,“ podotkol na margu fiktívneho príbehu o mužovi, ktorý sa narodil ako starý a ako šil čas, tak mladol. Herec tiež doplnil, že jeho manželka je podľa mnohých naopak mladá duša a tak vlastne rozdiel, ktorý medzi nimi vládne, robí staršieho práve z neho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #generácia #Sam Taylor-Johnson #rozdiel #Aaron Taylor-Johnson

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...