Biely dom zaplnili celebrity. Slávna kráska vyrazila za Obamom naostro!

Záplava hviezd známych z televíznej obrazovky, kín, ale aj sveta hudobných pódií či prehliadkových mól sa v sobotu zišla vo Washingtone. Dôvodom bola tradičná výročná večera, ktorej hostiteľom je americký prezident Barrack Obama.

26.04.2015 10:00
debata
Modelka Chrissy Teigen zvolila ten... Foto: Reuters, JONATHAN ERNST
Chrissy Teigen Modelka Chrissy Teigen zvolila ten najodvážnejší model. Polopriehľadnú kreáciu z dielne Zuhaira Murada.

Hoci primárne sa slávnostná večera koná pre zástupcov médií a žurnalistov akreditovaných v Bielom dome, nikdy na nej nechýbajú ani známe osobnosti. Tento rok sa medzi nimi objavili desiatky očarujúcich a úspešných dám či známych mužov.

Herečky Ashley Judd (vľavo) a Jane Fonda.
Herečka Tea Leoni (vľavo) a Madeleine Albright.
+39Tracee Ellis Ross.

Pozornosť pútala napríklad podnikateľka Ivanka Trump, ktorá v červenej róbe po boku manžela Jareda Kushnera doslova žiarila. Modelka Adriana Lima z Brazílie priniesla na event trošku svojej divokej amazonskej krásy, hoci sa odela do elegantnej róby Bibhu Mohapatra. Tehotná topmodelka ruského pôvodu Anna Vyalitsina zase žiarila v pestrofarebných šatách Altuzarra.

Pozornosť na seba strhla aj topmodelka Chrissy Teigen. Hoci v jej prípade sa rozvírila tiež diskusia, či neprekročila hranicu. V róbe od Zuhaira Murada totiž odhalila viac než dosť. Odvážny rozparok ukazoval nzvodné nohy. Jej bujné poprsie pod tenučkou látkou vyšívanou krištáľmi zahaľovali len telové prsné nálepky. Celkom odvážne k pánovi prezidentovi. Ktovie, čo si o tom myslela prvá dáma.

Podnikateľka Ivanka Trump prišla v spolčonosti... Foto: Reuters, JONATHAN ERNST
Podnikateľka Ivanka Trump prišla v spolčonosti manžela Jareda Kushnera. Podnikateľka Ivanka Trump prišla v spolčonosti manžela Jareda Kushnera.

Objektívy ju však zachytávali zväčša so spokojným úsmevom na tvári. Jej manžel na tradičnej galavečeri opäť ukázal, že sa okrem serióznej úlohy hlavy štátu vie ujať aj role zabávača. V uvoľnenom vystúpení rozosmial účastníkov banketu žarty o svojich politických spojencoch aj rivaloch, srandu si ale robil aj sám zo seba a zo svojho veku. „Niet divu, že mi každý neustále pripomína, ako som počas prezidentovania zostarol. Vyzerám tak staro, že John Boehner (republikánsky šéf Snemovne reprezentantov) už pozval Benjamina Netanjahua, aby prehovoril na mojom pohrebe,“ rýpol si prezident do svojho oponenta.

Dámy to roztočili. Televízna moderátorka Katie... Foto: Reuters, JIM BOURG
Dámy to roztočili. Televízna moderátorka Katie Couric (vľavo) sa zabávala s herečkou Jennou Dewan-Tatum (v strede) aj modelkou Chrissy Teigen. Dámy to roztočili. Televízna moderátorka Katie Couric (vľavo) sa zabávala s herečkou Jennou Dewan-Tatum (v strede) aj modelkou Chrissy Teigen.

Obama však nešetril ani demokratmi, z ktorých si dávku sarkazmu „zlízla“ aj uchádzačka o kandidatúru do Bieleho domu, bývalá prvá dáma Hillary Clintonová. „Mám jednu priateľku, ktorá ešte pred niekoľkými týždňami zarábala milióny dolárov ročne, no a teraz žije v Iowe v dodávke,“ pripomenul Obama prekvapivý spôsob, akým Clintonová začala svoju predvolebnú kampaň.

Večera s washingtonským reportérmi je pre Biely dom jedným zo spoločenských vrcholov roka. Výťažok zo vstupného putuje na dobročinné účely, tentoraz na štipendiá pre mladých novinárov.

Prezident Barack Obama si zahral scénku s... Foto: SITA/AP, Evan Vucci
Barack Obama Prezident Barack Obama si zahral scénku s komikom a hercom Keegan-Michaelom (vľavo).

Okrem Obamu počas sobotňajšieho večera svojimi komediálnymi výstupmi zabávali hostí aj profesionáli z oboru, tiež oni sa ale väčšinou svojimi žarty triafali najmä do politikov. Prezident si tak od komičky Cecily Strongovej vypočul nasledujúce pôsobivé porovnanie: zatiaľ čo v prieskumoch verejnej mienky jeho počínanie po šiestich rokoch v Bielom dome schvaľuje 48 percent ľudí, sivých vlasov má na hlave už 85 percent.

Bohatú galériu pozvaných hostí si pozrite vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Barack Obama #Chrissy Teigen #Biely dom #zábava #Adriana Lima #večera #celebrity #Ivanka Trumpová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...