Mariah Carey v Las Vegas: Telové šaty jej neposlúžili, kilá veru neskryli

Hoci bojuje s kolísajúcimi kilami, to rozhodne nemôže zabrániť speváčka Mariah Careyovej, aby sa navliekla do obtiahnutých a krivky zdôrazňujúcich šiat.

29.04.2015 00:00
debata
Speváčka Mariah Carey sa v Las Vegas... Foto: SITA/AP, Andrew Estey
Mariah Carey Speváčka Mariah Carey sa v Las Vegas predstavila prvýkrát oficiálne v rámci štartu svojho koncertného programu v Ceasars Palace.

Štyridsaťpäťročná hudobná diva sa v pondelok stretla s fanúšikmi a zástupcami médií v Las Vegas, kde v slávnom Ceasars Palace začne už čoskoro účinkovať v rámci exkluzívneho koncertného programu. Najprv sa objavila v telových šatách s výraznými trblietavými detailmi kovových cvokov našívaných v oblasti poprsia či drieku. Telová farba jej však najlepšiu službu nerobila. Carey odhalila to, z čoho si zvykne robiť žarty aj svet internetu – jej plnšiu figúru, ktorú na oficiálnych fotografiách nahrádza mimoriadne neuveriteľná retuš.

Omnoho viac speváčke pristali čierne elastické šaty od slávneho Azzedina Alaiu, v ktorých pózovala na oficiálne zábery v priestoroch Ceasars Palace. Práve tam začne 6. mája s koncertným programom, ktorý by mal trvať zhruba do júla tohto roku.

Speváčka Mariah Carey sa zvítava s fanúšikmi. Foto: SITA/AP, Andrew Estey
Mariah Carey Speváčka Mariah Carey sa zvítava s fanúšikmi.

Hoci nie je oficiálne známe, koľko peňazí za toto hosťovanie dostane, šušká sa, že zástupcovia kultúrno-šoubiznisového svätostánku ponúkajú Careyovej až 30 miliónov dolárov. Ak by to bola pravda, išlo by o vyššiu sumu, než akú zinkasovala speváčka Britney Spears v rámci takmer dvojročného kontraktu.

Americké médiá však tiež upozorňujú na to, že speváčke sa tučný honorár určite bude hodiť a to je aj dôvod, prečo ponuku prijala. Čaká ju totiž rozvod s moderátorom Nickom Cannonom a ten si vraj už teraz v rozvodovej žiadosti stanovil poriadne mastné finančné vyrovnanie.

Speváčka Mariah Carey pózovala fotografom v... Foto: SITA/AP, Andrew Estey
Mariah Carey Speváčka Mariah Carey pózovala fotografom v rámci oficiálneho štartu koncertného programu v Las Vegas.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #Las Vegas #pózovanie #figúra #hmotnosť #Ceasars Palace

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...