Módny pochod ozdobil Bratislavu. Do ulíc vyrazili aj známe herečky!

Prvomájový sprievod v tak trochu inom šate, dizajnérskom! Taký bol už tretí ročník akcie Fashion Marš, ktorá v piatok spestrila ulice Bratislavy.

02.05.2015 13:17
debata (3)
Herečka Judit Bárdos počas 3. módneho pochodu v... Foto: SITA, Ján Slovák
Judit Bárdos Herečka Judit Bárdos počas 3. módneho pochodu v uliciach Bratislavy. V kreácii od Borisa Hanečku.

Obyvatelia mesta, ale aj turisti boli svedkami farebného a dizajnérsky pestrého pochodu modeliek a známych tvárí, ktoré reprezentovali šesticu zúčastnených dizajnérov. Už tradične nechýbala Lenka Sršňová, ktorá je spoluorganizátorkou akcie a jej žiarivá farebná kolekcie Colorcode bola rozhodne neprehliadnuteľná.

Herečka Judit Bárdos (v strede) a modelka v...
Herečka Eva Sakálová (vpravo) s modelkami v...
+5Tretí ročník módneho pochodu ulicami Bratislavy...

Jej kolegyňa Michaela Ľuptáková do šiat z kolekcie Pride obliekla napríklad herečku Luciu Siposovú, ktorá sa na Fashion Marš zúčastnila už tretíkrát a rolu modelky – tanečnice si zjavne užívala. Herečka Eva Sakálová sa zase predstavila so skupinou modeliek v šatách od Ľubice Poncik – konkrétne kolekcie In my heart.

Zostavu ženských dizajnérok doplnila v Maďarsku pôsobiaca Annamária Kiss Kósa, ale tento rok nechýbali ani mužskí zástupcovia slovenského dizajnu. Boli to páni Marcel Holubec a Boris Hanečka, respektíve kúsky z ich aktuálnych módnych kolekcií.

Herečka a speváčka Lucia Siposova (druhá... Foto: SITA, Ján Slovák
Lucia Siposova Herečka a speváčka Lucia Siposova (druhá sprava) počas 3. módneho pochodu v uliciach Bratislavy - v kolekcii od dizajnérky Michaely Ľuptákovej.

Hanečkovou „múzou“ sa na piatkový podvečer v uliciach Bratislavy stala talentovaná herečka Judit Bárdos, Holubec si vybral Barbaru Heribanovú. Zostavu viac ako tridsiatky „účinkujúcich“ modeliek a modelov sprevádzali tanečníci, kapela Pelikán či trubadúr Ludwig Bagin. Aj po skončení pochodu v uliciach pokračovala akcia ďalej. Nechýbala totiž vernisáž odevnej značky Puojd či „fešn“ afterpárty.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Lucia Siposová #Judit Bárdos #Fashion Marš #Eva Sakálová

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...