Premiéra plná krások: Blond kráske Charlize konkurovala Britka Rosie!

Premiéra očakávaného blokbasteru a zároveň defilé krásnych žien - taká bola minulotýždňová premiéra filmu Mad Max: Šialená jazda v Kalifornii. A hviezdil na nej aj Mel Gibson.

11.05.2015 12:40
debata
Herečka Charlize Theron (v kreácii Dior) a... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Charlize Theron (v kreácii Dior) a herec Sean Penn. Herečka Charlize Theron (v kreácii Dior) a herec Sean Penn.

Austrálsky herec a režisér neprišiel na slávnostnú akciu náhodou – práve on totiž v minulosti trikrát stvárnil hrdinu prezývaného Šialený Max vo filmovej sérii Mad Max z postapokalyp­tického sveta budúcnosti, v ktorom sú bežné životné zdroje núdzou a bojuje sa o holé prežitie.

Herečka Charlize Theron (v kreácii Dior) a...
Nový a niekdajší Šialený Max zoči voči: Herci...
+9Režisér filmu George Miller (v strede) pózuje s...

V novom filme, ktorého réžiu si vzal na starosť George Miller, si Maxa zahral Brit Tom Hardy a podľa prvých hodnotení zvládol svoju rolu vynikajúco. Výdatnou posilou mu však tentoraz bola aj krásna držiteľka Oscara Charlize Theron – hoci vo filme takmer holohlavá!

zväčšiť Režisér filmu George Miller (v strede) pózuje s... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
George Miller, Tom Hardy a Mel Gibson Režisér filmu George Miller (v strede) pózuje s hercom Tomom Hardym (vpravo), ktorý stvárnil Šialeného Maxa a hercom Melom Gibsonom, ktorý hral rovnakú rolu pred troma desaťročiami.

Blondínka dorazila na svetovú premiéru v spoločnosti partnera Seana Penna a v šatách z perforovanej lakovanej kože od Diora vyzerala úchvatne. Tentoraz však mala aj početnú konkurenciu. V novom filmovom príbehu totiž dostali priestor aj moderné „otrokyne“, ktoré ústredná dvojica hrdinov oslobodí. Stvárnili ich napríklad herečky Zoe Kravitz či Riley Keough, ale tiež modelky Abbey Lee a Rosie Huntington-Whiteley.

Herečka a modelka Rosie Huntington-Whiteley sa... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Rosie Huntington-Whiteley Herečka a modelka Rosie Huntington-Whiteley sa predviedla na premiére v kreácii Rodarte.

Pre poslednú menovanú nejde o prvú skúsenosť, diváci ju mohli vidieť už v treťom filme o Transformers. Na premiére sa objavila v trblietavých minišatách Rodarte a ukázala tak svoju dokonalú modelkovskú figúru. Riley Keough, ktorá je vnučkou slávneho Elvisa Presleyho, priviedla aj svoju mamu Lisu Marie Presleyovú. Viac foto v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Charlize Theron #Tom Hardy #Rosie Huntigton-Whiteley #Mad Max: Šialená jazda

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...