Clooneyho Amal v Tokiu ohúrila: Prišla celá v zlate, zatienila hercov!

Aj v slovenských kinách sa už pár dní premieta novinka herca Georga Clooenyho - sci-fi fantasy Krajina zajtrajška. V pondelok ju uviedol aj v Tokiu.

26.05.2015 09:30
debata
Herec George Clooney prichádza s manželkou Amal... Foto: Reuters, TORU HANAI
George Clooney prichádza s manželkou Amal Clooney Herec George Clooney prichádza s manželkou Amal na premiéru filmu Krajina zajtrajška v Tokiu.

Päťdesiatštyriročný hollywoodsky herec pricestoval do hlavného mesta Japonska v spoločnosti svojej príťažlivej manželky Amal Clooneyovej. A zdá sa, že nie náhodou. Práve renomovaná právnička sa totiž stala ozdobou premiéry, ktorú si nenechali ujsť tisícky japonských fanúšikov.

Amal si na túto príležitosť vzala zlaté šaty ozdobené látkovou kvetinou pri krku z dielne Masion Margiela, ktoré pre ňu opäť navrhol dizajnér John Galliano. Luxusný materiál obkresľoval jej krivky a dodával jej dokonalý glamour vzhľad.

V Tokiu, samozrejme, nechýbala ani hlavná ženská hviezda filmu – herečka Britt Robertson, ktorá o práci s Clooneym rozprávala v niekoľkých televíznych a novinových rozhovoroch. „Je fakt bláznivý, to je to najlepšie slovo, to ho vystihuje,“ uviedla Robertson pre ASOS magazín. „Je ten typ chlapa, čo musí neustále niečo robiť, snaží sa ľudí rozosmievať,“ pokračovala herečka.

Herečka Britt Robertson stvárnila hlavnú rolu... Foto: SITA/AP, Koji Sasahara
Britt Robertson Herečka Britt Robertson stvárnila hlavnú rolu vo filme Krajina zajtrajška.

Snímke sa darilo aj počas uplynulého víkendu v severoamerických kinách, keď za tri dni premietania zarobila vyše 30 miliónov dolárov. Zďaleka to však nie je taký úspech, aký si na svoje konto pripísala podstatne lacnejšia hudobná komédia Ladíme 2. Tá mala premiéru predminulý víkend a za tri dni premietania zarobila 69,2 milióna dolárov. Počas uplynulého víkendu skončila na druhom mieste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Tokio #George Clooney #Amal Clooney #Krajina zajtrajška #Britt Robertson

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...