Melissa McCarthy: Ženy s kilami strkajú za oddelenie s pneumatikami!

Ženy s kilami navyše nemajú pri nakupovaní šancu. Tvrdí to herečka Melissa McCarthy, ktorá v stredu v Londýne predstavila komediálnu novinku Spy (Špión).

29.05.2015 08:30
debata
Herečka Melissa McCarthy na premiére filmu Spy... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Melissa McCarthy Herečka Melissa McCarthy na premiére filmu Spy v Londýne.

Štyridsaťštyriročná herečka patrí do malej skupiny obsadzovaných a populárnych ženských hviezd, ktoré nemajú štíhlu figúru typickej hollywoodskej hviezdy. Podľa McCarthyovej však problém so svojou postavou rieši často aj pri nakupovaní oblečenia. „Mám pocit, že tu chýba niečo dôležité, ak sa nedokážete obliecť podľa nálady, ak prekročíte určitú veľkosť,“ uviedla herečka pre Huffington Post.

Skritizovala aj politiku mnohých obchodných domov s oblečením, ktoré odevy pre moletky oddeľujú od ostatných. „Je to fakt trápne, že nemôžete ísť nakupovať so svojimi kamoškami, pretože vaša sekcia je na najvyššom poschodí skrytá za oddelením s pneumatikami. Je to akoby vám hovorili, umiestnili sme vás tam, lebo sa fakt na vás nepotrebujeme pozerať a pravdepodobne ani vy nechcete, aby sa na vás ľudia dívali,“ komentovala McCarthy.

Herci Jason Statham (vľavo) a Jude Law pózujú s... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Jason Statham (vľavo) a Jude Law, Melissa McCarthy Herci Jason Statham (vľavo) a Jude Law pózujú s hlavnou hrdinkou komédie Spy - herečkou Melissou McCarthy.

Zaujímavé však pri jej kritike je uvedomenie si, že aj ona sama za posledné mesiace chudla. Vidieť to pri porovnaní záberov spred roka a tých najaktuálnejších. Dôvodom mala byť pravdepodobne aj práca na filme Spy, v ktorom si americká herečka zahrala s britskými kolegami – hercami Judom Lawom a Jasonom Stathamom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nákupy #chudnutie #oblečenie #Melissa McCarthy #kilá

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...