A sukňa letí hore! Kráska z Vincentovho sveta vytasila nohavičky...

Oceňovaný seriál z produkcie HBO Vincentov svet sa dočkal filmovej adaptácie. Na jej londýnskej premiére sa objavili hlavné hviezdy, ale aj odhalená kráska.

11.06.2015 00:00
debata
Herečku Emmanuelle Chriqui zradil vysoký... Foto: Profimedia
Emmanuelle Chriqui Herečku Emmanuelle Chriqui zradil vysoký rozparok. Cestou na premiéru Vincentovho sveta sa takto odhalila.

Reč v tom druhom prípade je o herečke a členke osadenstva Emmanuelle Chriqui, ktorá sa obliekla do bielej večernej róby s výrazným rozparkom. Práve ten ju však zradil cestou na slávnostné premietanie v metropole Veľkej Británie. A paparazzovia pri tom nechýbali. Herečka odhalila pod vlajúcimi šatami spodnú bielizeň, ale ťažkú hlavu si z toho očividne nerobila.

Herečka Emmanuelle Chriqui na londýnskej...
Sabina Gadecki a Kevin Connolly na filmovej...
+3Herečku Emmanuelle Chriqui zradil vysoký...

Na belasom koberci sa v utorok večer postavili aj páni Adrian Grenier či Jeremy Piven, s ktorými sa diváci niekoľko sezón stretávali na televíznych obrazovkách. Ich filmové dobrodružstvo je očakávané, no zároveň sa objavili obavy, že film by mohol dopadnúť tak neslávne ako ďalšia produkcia z televíznej stanice HBO – konkrétne seriál Sex v meste.

Herečka Emmanuelle Chriqui pózuje s kolegom... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Emmanuelle Chriqui a Adrian Grenier Herečka Emmanuelle Chriqui pózuje s kolegom Adrianom Grenierom na premiére filmu v Londýne.

Ten sa po niekoľkých sériách v káblovej televízii dočkal dvoch filmov. Kým prvý ešte prijala kritika zmierlivo, hoci bez nejakých veľkých pochvál, druhý si vyslúžil niekoľko titulov pre najhorší film roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #premiéra #faux pas #Vincentov svet #Emmanuelle Chriqui

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...