Čas im prospieva! Neuveríte, ale ex-spajsky vyzerajú lepšie ako zamlada

Patrili k idolom dievčat a snom mužov po celom svete. Pätica speváčok známa ako Spice Girls však nedokázala spolu vydržať a ich cesty sa rozišli. Teda aspoň v umeleckom živote.

07.07.2015 00:00
debata
Niekdajšie členky popovej formácie Spice Girls... Foto: SITA/AP, PHIL NOBLE
Melanie Chisholm, Emma Bunton a Geri Halliwell Niekdajšie členky popovej formácie Spice Girls - zľava Melanie Chisholm, Emma Bunton a Geri Halliwell sa spoločne objavili na pretekárskom okruhu v Silverstone v rámci British Grand Prix.

O tom, že bývalé kolegyne udržiavajú spolu veľmi priateľské vzťahy však svedčal aj uplynulý víkend, keď sa tri z dám objavili spoločne na pretekoch na okruhu v Silverstone. Speváčka Geri Halliwell sa nedávno vydala za bossa jedného z tímov F1 a tak má k rýchlej jazde a súťaženiu blízko. Jej kamarátky a kolegyne Emma Bunton a Melanie Chisholm sa pridali a adrenalín pri sledovaní pretekárov si užívali tiež.

zväčšiť Rok 1997: Speváčky (zľava) Melanie Chisholm,... Foto: SHUTTERSTOCK
Rok 1997: Victoria Beckham Rok 1997: Speváčky (zľava) Melanie Chisholm, Geri Haliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown a Emma Bunton z formácie Spice Girls.

Objektívy si však nevšimli v nedeľu popoludní len súdržnosť najúspešnejšej ženskej formácie v histórii, ale aj to, že vek týmto dámam výnimočne prospieva. Samozrejme, pred dvadsiatimi rokmi boli bláznivé kostýmy a účesy súčasťou ich imidžu, ale isté je, že dnes vyzerajú omnoho lepšie. Geri aj Melanie pritom už prekročili štyridsiatku. Blondínka Bunton prezývaná Baby Spice ju oslávi budúci rok v januári. Ale pribúdajúcich vrások sa ešte pár rokov báť naozaj nemusia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzhľad #Geri Halliwell #Spice Girls #Melanie Chisholm #Emma Bunton #po rokoch

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...