Dekolt hororovej ikony v 56 rokoch? Fíha, má ukážkové tvary!

Herečku Jamie Lee Curtisovú v minulosti viackrát zaradili do rebríčka najsexi žien. Ale táto, dnes už zrelá dáma, rozhodne nepovedala posledné slovo.

14.07.2015 16:11
debata
Herečka Jamie Lee Curtis na párty magazínu... Foto: SITA/AP, Tonya Wise
Jamie Lee Curtis Herečka Jamie Lee Curtis na párty magazínu Entertainment Weekly, ktorá sa konala v rámci akcie Comic Con v San Diegu.

Na párty magazínu Entertainment Weekly, ktorá sa konala pri príležitosti filmovej akcie Comic Con v San Diegu, sa bývalá hviezda filmov ako Pravdivé lži či Ryba menom Wanda objavila v elegantných šatách. Ale s poriadne odvážnym dekoltom. A ten veru nezíval prázdnotou. Krivky, ktorými kedysi Curtis zvádzala na plátnach kín, má aj vo veku 56 rokov ukážkové. A jej prirodzený pôvab a mladistvá iskra z očí nezmizli.

Herečka Jennifer Morrison na párty magazínu...
Herečka Jamie Lee Curtis na párty magazínu...
+3Herečka Emma Roberts na párty magazínu...

Curtis by sa už čoskoro mala objaviť v očakávanom televíznom projekte Scream Queens, kde si po jej boku zahrajú hviezdičky ako Emma Roberts, Lea Michele či Ariana Grande. Päťdesiatšesťročnú dámu si do hororovo-komediálneho projektu vybral scenárista Ryan Murphy.

Určite mal na mysli aj status Curtisovej ako hororovej ikony. V začiatkoch filmovej kariéry totiž dcéru zosnulého Tonyho Curtisa preslávil kultový horor Halloween.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dekolt #párty #Entertainment Weekly #horor #Jamie Lee Curtis

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...