Nicole Scherzinger vyrazila do spoločnosti, (odhalené) krivky nechýbali

Okolo romániku speváčky a tanečnice Nicole Scherzingerovej s futbalistom Patjimom Kasamim je momentálne ticho. Ale nežnejšia polovička údajnej dvojice vyzerá veľmi spokojne.

03.08.2015 00:00
debata
Speváčka a tanečnica Nicole Scherzinger na... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Nicole Scherzinger Speváčka a tanečnica Nicole Scherzinger na akcii Special Olympics Celebrity Dance Challenge 2015.

Na piatkovej akcii v Beverly Hills sa 37-ročná rodáčka z Honolulu objavila s úsmevom na perách a fotografom predviedla svoje mimoriadne príťažlivé krivky v šatách Hervé Leger vysoko nad kolená.

Scherzinger iba pred pár týždňami skončila s účinkovaním v zábavo-súťažnej šou I can do that, v ktorej sa šestica celebrít pripravovala každý týždeň na nezvyčajné disciplíny ako akrobacia, gymnastika či tanec na visutej hrazde.

Bývalá líderka formácie Pussycat Dolls sa vždy považovala za fyzicky veľmi zdatnú dámu, ktorá dbá na pravidelný tréning. Ako sa však vyjadrila na margo televíznej šou, „bola to poriadna zábava, teda až kým som takmer neumierala“.

Tvrdé tréningy sa však údajne oplatili. „Otestovala som svoje možnosti a som nadšená, že som sa dokázala posunúť aj na miesta, kam som myslela, že nemám šancu vkročiť,“ doplnila expartnerka Lewisa Hamiltona.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Telo #tanec #Nicole Scherzinger #súťaž #pôvab

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...