Pánska jazda: Brosnan vzal na premiéru synov, má aj svoju kópiu!

Herec Pierce Brosnan sa zväčša objavuje na verejnosti v spoločnosti manželky Keely Shaye Smithovej, ale na premiére filmu No Escape ju vymenil za ďalšiu rodinnú posilu.

20.08.2015 14:45
debata
zväčšiť Herec Pierce Brosnan (celkom vľavo) vzal na... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Pierce Brosnan, Sean Brosnan, Dylan Brosnan a Paris Brosnan. Herec Pierce Brosnan (celkom vľavo) vzal na premiéru svojich synov - zľava: Sean Brosnan, Dylan Brosnan a Paris Brosnan.

Filmovú novinku, v ktorej sa niekdajší predstaviteľ agenta 007 vrátil k svojim akčným koreňom, si s ním prišli pozrieť aj jeho traja synovia. Mnohí novinári, ale aj fanúšikovia museli mať pri pohľade na nich deja vu. Najmä najstarší Sean v sebe nezaprie genetickú výbavu svojho slávneho otca. Hoci dorazil s bradou a vlasmi začesanými dozadu, podobnosť medzi 31-ročným Seanom a jeho otcom bola celkom jasná.

Najstaršie dieťa írsko-amerického herca pochádza ešte z manželstva s Cassandrou Harrisovou – Brosnanovou prvou manželkou, ktorá podľahla začiaktom 90-tych rokov rakovine. Neskôr sa herec zoznámil s novinárkou Keely Shaye Smith a po dvoch rokoch randenia sa vzali.

Zľava: Herci Owen Wilson, Lake Bell a Pierce... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Owen Wilson, Lake Bell a Pierce Brosnan Zľava: Herci Owen Wilson, Lake Bell a Pierce Brosnan na premiére akčnej novinky No Escape.

Výsledkom ich manželstva sú ďalší dvaja synovia – osemnásťročný Dylan a štrnásťročný Paris, ktorí tiež prišli tatka podporiť na uvedenie nového filmu.

V ňom si okrem Brosnana zahral aj herec Owen Wilson či pôvabná Lake Bell. Zachytáva osud americkej rodiny, ktorá žije v cudzej krajine a ocitne sa uprostred nebezpečného štátneho prevratu. Pri hrozbe zabíjania všetkých cudzincov v krajine sa musia jej jednotliví členovia spojiť a nájsť cestu do bezpečia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #synovia #Pierce Brosnan #podoba #No Escape

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...