Najhoršia momentka MTV: Kim Kardashian predviedla megazadok!

Toto veru nevyšlo. Tehotná televízna celebrita Kim Kardashian toľko pózovala na červenom koberci, že jej fotografi urobili aj momentky, s ktorými asi spokojná nebude.

31.08.2015 16:39
debata (3)
zväčšiť Tehotná Kim Kardashian sa veru poriadne... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Kim Kardashian Tehotná Kim Kardashian sa veru poriadne zaguľatila.

Toto veru nevyšlo. Tehotná televízna celebrita Kim Kardashian toľko pózovala na červenom koberci, že jej fotografi urobili aj momentky, s ktorými asi spokojná nebude.

Tridsaťštyriročná hviezda, ktorá na slávnostný nedeľňajší ceremoniál sprevádzala svojho manžela Kanye Westa, sa obliekla do kreácie Balmain v army zelenej a na prvý pohľad pôsobila v poriadku. S každým mesiacom tehotenstva sa zaobľuje viac, ale to by nebol problém.

Tehotná celebrita Kim Kardashian v kreácii...
Ocenená speváčka Taylor Swift sa obliekla do...
+57Speváčka FKA Twigs v kreácii Atelier Versace.

Problém nastal, keď sa Kim začala pred objektívmi otáčať a pózovala tak, aby vyniklo aj jej slávne pozadie. Lenže, výsledkom sú momentky, na ktorých vyzerá akoby nebola tehotná, ale pribrala dobrých tridsať kíl.

Tehotná celebrita Kim Kardashian v kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Tehotná celebrita Kim Kardashian v kreácii Balmain. S manželom Kanye Westom. Tehotná celebrita Kim Kardashian v kreácii Balmain. S manželom Kanye Westom.

O tom, že ide najmä o optický klam, svedčia ďalšie zábery, na ktorých najstaršia dcéra z televíznej rodiny Kardashianovcov vyzerá ako plnšia, no klasická budúca mamička. Už pri prvom tehotenstve drobná brunetka pribrala bezmála tridsať kilogramov a nikto jej to nemá za zlé. Práve naopak. Len by nabudúce mohla voliť opatrnejšie pózy. Aj garderóbu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Kim Kardashian #nadváha #momentka

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...