Benátky majú ale romantické porotkyne! Pozrite sa na Kruger a Banks

V stredu sa začína MFF v Benátkach. Herečky a tohtoročné porotkyne, Diane Kruger a Elizabeth Banks, sa už predviedli pred fotografmi. Ako romantičky.

02.09.2015 15:16
debata (1)

Členovia poroty MFF v Benátkach sú už v plnej zostave. A počas prvého stretnutia s fotografmi sa zdalo, že dve členky poroty sa dokonale zhodli na výbere šiat. Boli z nich romantičky.

39-ročná Diane Kruger aj jej kolegyňa, 41-ročná Elizabeth Banks, prišli v stredu pred fotografov v čiernych šatách s výraznou kvetinovou potlačou. Dĺžka oboch šiat siahala vyše kolien a obe herečky tak svorne predviedli nielen pekné tváričky, ale aj štíhle nohy.

Diane Kruger  pózuje fotografom ako členka... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Diane Kruger Diane Kruger pózuje fotografom ako členka poroty MFF v Benátkach.

Skutočnosť, že kvetinová voľba nie je náhoda, dokázali aj dve ďalšie hviezdy, ktoré v stredu poobede zavítali do Benátok. Jednou z nich bola španielska herečka Paz Vega, druhou bola britská hviezda Emily Watson. Tá sa spolu s Jakeom Gyllenhaalom predstavila na tlačovej konferencii k snímke Everest.

Elizabeth Banks pózuje fotografom ako členka... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Elizabeth Banks Elizabeth Banks pózuje fotografom ako členka poroty MFF v Benátkach.

Okrem spomínanej dvojice herečiek, Diane Kruger a Elizabeth Banks, v porote MFF v Benátkach sedia: francúzsky filmár Emmanuel Carrere, turecký režisér, fotograf a herec Nuri Bilge Ceylan, škótska filmárka Lynne Ramsay, poľský režisér Paweł Pawlikowski, taliansky filmár Francesco Munzi a taiwanský režisér Hou Hsiao-hsien. Predsedom poroty, ktorá rozhodne o držiteľovi Zlatého leva pre najlepší film, je mexický filmár Alfonso Cuarón. Festival potrvá od 2. do 12. septembra.

Diane Kruger  pózuje fotografom ako členka...
Diane Kruger pózuje fotografom ako členka...
+7Elizabeth Banks pózuje fotografom ako členka...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Diane Kruger #Elizabeth Banks #porota #MFF Benátky

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...