Najkrajšie dámy z festivalu v Toronte: Ohúrila Bondova žena aj Dakota

Hoci do konca filmového festivalu v Toronte ešte zostáva pár dní, zostava hviezdnych krások v kanadskom meste je taká bohatá, že sa musíme o ňu s vami podeliť.

17.09.2015 00:00
debata
Herečka Rachel Weisz v kreácii z dielne Valentino. Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Rachel Weisz Herečka Rachel Weisz v kreácii z dielne Valentino.

Na červenom koberci či oficiálnych akciách sa objavili desiatky hollywoodskych hviezd a filmový sviatok sa stal zároveň sviatkom módy. Takmer žiadna z dám totiž nepodcenila ani prípravu svojho vzhľadu. Vyberáme tie najzaujímavejšie či najpríťažlivejšie looky uplynulých dní a pripájame bohatú galériu.

Herečka Diane Kruger predstavila v Toronte film...
Herečka Sarah Silverman uviedla film I Smile Back.
+33Herečka Amber Heard v kreácii Elie Saab Couture.

Rachel Weisz

Až dva filmy prišla do Toronta uviesť britská herečka Rachel Weisz. A dva filmy rovná sa dva outfity. Oba boli ukážkové, pritom každý mal trošku iný charakter. Manželka Daniela Craiga si na premietanie filmu Mladosť obliekla nádherné večerné šaty Valentino s bohatou výšivkou a ohňostrojom pestrých vzorov, ktoré sa prelínali na telovom základe a pôsobili akoby vyrastali priamo z kože. Herečka s dokonale nalíčenými perami vyzerala ako víla, ktorá sa objavila priamo v uliciach kanadského mesta. Florálne motívy nechýbali ani pri druhej módnej voľbe herečky – dlhej vyšívanej sukni a tope z dielne Louis Vuitton. Tentoraz však bol celkový dojem o poznanie modernejší a súčasnejší. Machovozelená farba krásne ladila s farbou kaderí aj očí príťažlivej herečky. Weisz ukázala, že dokáže meniť svoj výzor ako chameleón. A stále vyzerať úžasne.

Herečka Amber Heard v kreácii Elie Saab Couture. Foto: Reuters, FRED THORNHILL
Amber Heard Herečka Amber Heard v kreácii Elie Saab Couture.

Amber Heard

Podobné platí aj o Amber Heardovej – herečke, ktorá je na očiach ako hviezda nového projektu, ale tiež manželka Johnnyho Deppa. Kým na premiéru jeho nového filmu Black Mass volila umiernenú puzdrovú voľbu čiernych šiat od Victorie Beckhamovej, svoj vlastný nový film uviedla ako diva – v zlatej kreácii z dielne Elieho Saaba a jeho línie couture. Oba looky boli skvelé. Oba celkom iné. Zlatý model bohato vyšívaný spravil z Heardovej akúsi hollywoodsku superdivu, kým čierny minimalizmus s dôrazom na vykreslenie kriviek podčiarkol priamočiarosť jej sexepílu.

Herečka Dakota Johnson žiarila na premiére... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Dakota Johnson Herečka Dakota Johnson žiarila na premiére filmu Black Mass.

Dakota Johnson

Jednou z najpôvabnejších dám posledných týždňov, čo sa prezentácií na červených kobercoch týka, je určite Dakota Johnson. Kvetinová kreácia z dielne Alexander McQueen spravila z dcéry herečky Melanie Griffithovej modernú vílu. Nežnosť materiálu a jemnučkého kvetinového vzoru v kombinácii s odzbrojujúcim pôvabom hnedovlásky boli priam ukážkové. Žiadne tlačenie na pílu, len ukážkový styling na správnej nositeľke.

Herečka Julianne Moore na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Julianne Moore Herečka Julianne Moore na premiére filmu Maggie's Plan v kreácii Valentino Couture.

Julianne Moore

Už tradične neprehliadnuteľná. A to aj napriek záľube v temnom tóne čiernej farby. To je Julianne Moore, ktorá sa v Toronte objavila napríklad vo večernej kreácii Valentino Couture. Jemné vrstvy ľahučkých hodvábov v kombinácii so zamatovými detailmi falošného zapínania na hrudi pôsobili veľmi elegantne a zároveň v sebe mali akýsi temne gotický nádych. Ryšavá kráska ho však dokonale vyvážila svojím pôvabom a úsmevom.

Elle Fanning uviedla novinku Trumbo v šatách z... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Elle Fanning Elle Fanning uviedla novinku Trumbo v šatách z dielne Gucci.

Elle Fanning

Jedna z najmladších hviezd festivalu priniesla do Toronta hneď dva filmy. Prvý About Ray uviedla v čiernobielej kreácii večerných šiat s kaskádovou sukňou, zaujímavejší bol druhý look – červené šaty s plisovanými detailmi z dielne značky Gucci. Fanningovej dievčenský pôvab v spojení s estetikou, ktorú hlási dizajnér značky Alessandro Michele, vypálil na jednotku. Blondínka vyzerala v šatách veľmi pôvabne a nežne.

Herečka Emily Blunt uviedla film Sicario v... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Emily Blunt Herečka Emily Blunt uviedla film Sicario v kreácii Dior Couture.

Emily Blunt

Britská herečka patrí medzi dámy, ktoré nepotrebujú siahať po najaktuálnejších kúskoch, aby vyzerali dokonalo. Jej šaty zo staršej kolekcie Dior Couture, prvej od Rafa Simonsa, podčiarkli pôvab 50-tych rokov v mixe s veľmi súčasnou a modernou krásou tejto talentovanej herečky. Blunt šaty navyše doplnila výraznými sandálikmi a vytvorila tak skvelý príklad toho, ako sa obliekať na večerné akcie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Amber Heard #červený koberec #Emily Blunt #Rachel Weisz #pôvab

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...