Čínska svadba roka za milióny! Jedna z najkrajších žien si vzala kolegu

V Európe sú možno očakávané svadby kráľovské, ale v miliardovej Číne majú celkom iné idoly. Pred pár dňami celá krajina žila veľkolepou svadbou dvojice populárnych hercov.

12.10.2015 15:00
Čínsky herec Huang Xiaoming a jeho vyvolená -... Foto:
Čínsky herec Huang Xiaoming a jeho vyvolená - herečka a modelka Angelababy na čínskej svadbe roka.
debata

Dáma známa ako Angelababy patrí medzi najobľúbenejšie tváre na plátnach kín a podľa viacerých čínskych médií je jednou z najkrajších žien krajiny. Keď sa pred pár mesiacmi potvrdilo, že si vezme svojho kolegu, tiež mimoriadne populárneho Huanga Xiaominga, všetci sa razom začali pripravovať na sobáš desaťročia.

A napokon to presne tak aj vyzeralo – obrad, ktorý sa konal minulý týždeň pred víkendom, bol totiž natrieskaný celebritami a čínskymi populárnymi osobnosťami. Prítomné boli televízne štáby s kamerami aj množstvo fotografov. A manželia ochotne svoj deň D nechávali všetkým zvečňovať. Na nevestu, ktorej šaty vznikli v ateliéri Dior, sa mnohí nevedeli vynadívať.

Čínsky herec Huang Xiaoming a jeho vyvolená -... Foto: SITA/AP
Huang Xiaoming a jeho vyvolená - herečka a modelka Angelababy Čínsky herec Huang Xiaoming a jeho vyvolená - herečka a modelka Angelababy sa bozkávajú počas svadobného ceremoniálu, ktorý sa konal v Šanghaji.

Podľa správ ázijských serverov bola svadba jednou z najopulentnejších udalostí roka, pričom obrad sa konal priamo v šanghajskom výstavnom centre v strede meste, ktorého prenájom na deň stojí polmilióna jenov. Manželia si ho prenajali na niekoľko dní vopred.

Pri financiách sa naozaj neškrtalo. Svadobný prsteň, ktorý dostala 26-ročná kráska, pochádzal od klenotníctva Chaumet, zdobil ho veľký diamant a údajne stál 10 miliónov jenov (1 385 000 eur). Peniaze bolo vraj cítiť z každého detailu svadobných kulís, dekorácií, občerstvenia či darov. To sa stretlo aj s kritikou na sociálnych sieťach. Na druhej strane niektorí mediálni odborníci uviedli, že je pochopiteľné, že sa hereckí partneri rozhodli poňať svoju svadbu týmto spôsobom. V Číne, kde sú herecké hviezdy mimoriadne obľúbené, zbožňované a tiež skvelo platené, je to spôsob, ako zvýšiť svoju popularitu a vizibilitu.

Čínsky herec Huang Xiaoming a jeho vyvolená -... Foto: SITA/AP
Čínsky herec Huang Xiaoming a jeho vyvolená - herečka a modelka Angelababy Čínsky herec Huang Xiaoming a jeho vyvolená - herečka a modelka Angelababy počas svadobného ceremoniálu, ktorý sa konal v Šanghaji.

Na svadobný obrad zavítali aj mnohí prominentní kolegovia páru – známi herci či režiséri, medzi nimi napríklad aj medzinárodne populárny John Woo, ktorý bol akýmsi „starejším“. Prišli tiež herečky Li Bingbing či Shu Qi, tiež známe aj z medzinárodnej produkcie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #svadba #celebrity #Angelababy #Huang Xiaoming

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...