Splnila si sen? Heidi Klum s megaprsiami! A ledva ju spoznáte...

Niežeby sa Heidi Klum musela trápiť nad obsahom svojho dekoltu, ale zdá sa, že chuti vyskúšať si aspoň na čas rozmery poriadnych ženských kriviek neodolala. Ako inak, využila na to Halloween.

01.11.2015 17:07
debata (2)
Modelka, televízna porotkyňa Heidi Klum sa... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Heidi Klum Modelka, televízna porotkyňa Heidi Klum sa obliekla do kostýmu Jessicy Rabbitovej, známej kreslenej postavičky z filmu Kto zabil králika Rogera?

V Los Angeles sa konal už šestnásty ročník výročnej halloweenskej párty, ktorú nemecká rodáčka organizuje a v rámci ktorej zbiera aj finančné prostriedky na pomoc rozličným organizáciam. A v neposlednom rade sa doslova vyhráva s výberom kostýmu a masky.

Heidi Klum (vľavo) ako Jessica Rabbit a...
Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej partner...
+6Modelka, televízna porotkyňa Heidi Klum sa...

Výnimku nespravila ani tento rok, keď sa pred objektívmi objavila ako postavička z kultového filmu Kto zabil králika Rogera. Sexbomba Jessica Rabbit mala červené vlasy, velikánske pery aj masívne poprsie, presne ako na filmovom plátne. Hoci to na prvý pohľad tak nepôsobilo, megapoprsie Klumovej bolo len protetickou maskou, ktorú pre ňu špeciálne vyrobili na túto príležitosť.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej partner... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Jennifer Lopez a jej partner - tanečík Casper Smart Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej partner - tanečík Casper Smart prišli oblečení ako posmrtný pár.

Akciu si však už tradične nenechali ujsť ani mnohé známe tváre. Medzi nimi sa tento rok objavila napríklad speváčka Jennifer Lopez so svojím priateľom Casperom Smartom či speváčka Nicole Scherzinger. Medzi najsexi „masky“ patrila Gigi Hadid. Topmodelka sa totiž namiesto desenia vybrala cestou napodobňovania. A vybrala si hrdinku z muzikálu Pomáda – Sandy. Vyzerala naozaj sexi.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Heidi Klum #Halloween #maska #Mega

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...