Hilmerová s Bekrom: Kiežby to s charitou bolo všade ako na Plese

Herečka Monika Hilmerová a jej manžel Jaro Bekr sa už dlhé roky angažujú vo viacerých charitatívnych projektoch.

10.01.2016 16:01
debata
Herečka Monika Hilmerová v šatách od Jany... Foto: ORANGE
Herečka Monika Hilmerová a Jaro Bekr Herečka Monika Hilmerová v šatách od Jany Mrvovej s manželom Jarom Bekrom.

Na sobotňajšom Plese v opere sa obaja zúčastnili aj preto, lebo sa im páči poslanie akcie. „Nejde len o zábavu pre zábavu, ale ide aj o to, aby sa pomohlo tým, ktorí to potrebujú – znevýhodneným deťom. Je to tak vymyslené, že celá suma za lístok putuje na dobročinnú akciu. Kiežby to tak bolo všade,“ skonštatovala herečka z Búrlivého vína.

Podľa jej životného partnera však nie je dôležité, či sa pomáha práve deťom, tak ako to bolo v prípade 16. ročníka plesu, kde sa financie zbierali na spojazdnenie štvrtého Centra včasnej intervencie. „Áno, keď sa to tak hlúpo povie, charita deťom sa lepšie predáva. Ale je sto iných charitatívnych projektov, ktoré my dvaja podporujeme a nie sú to len deti. Je jedno, aký charitatívny projekt by ples podporil – hlavné je to, že sa podporuje a že sa niečo robí,“ skonštatoval Bekr.

Podľa Hilmerovej, ak sa človek stane rodičom, urobí ho to možno citlivejším. „Ale cit k deťom a ten prirodzený súcit má asi každý človek v sebe – nezáleží, či je rodičom, alebo nie,“ podčiarkla. Spoločne s manželom sa snažia vychovávať k pomoci iným aj svoje dve deti. Bekr mal ešte v hlave čerstvú spomienku, keď dcére Zare navrhol pretriediť hračky, aby potom niektoré mohli zaniesť chorým deťom a deťom v núdzi.

„Jasné, boli tam nejaké protesty – to je logické, deti sa až tak nechcú o hračky deliť. Ale myslím, že to pochopila a k tomu ich treba naozaj viesť odmalička,“ skonštatoval tanečník a choreograf. „Preto som osobne nadšený z projektov UNICEF, ktoré pracujú so základnými a strednými školami. Pretože si myslím, ak niekto k pomoci pričuchne už na škole, bude pomáhať aj naďalej,“ doplnil ešte Bekr, ktorý si po ročnej pauze užil ples s pôvabnou manželkou.

Minulý rok totiž Monika Hilmerová akciu moderovala a partnera nechala doma. „Bola to veľká zodpovednosť a naozaj som si ples užívať nemohla. Vnímala som to veľmi vážne a večer strávila pracovne,“ dodala na porovnanie blondínka, ktorú obliekla na akciu majiteľka salónu Jana Mrvová a ozdobili šperky Alo Diamonds.

Herečka Monika Hilmerová v šatách od Jany...
Moderátorka 16. Plesu v opere Vera Wisterová v...
+69Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #deti #rodina #výchova #charita #Ples v opere #Monika Hilmerová #Jaro Bekr

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...