Päť krások, kam pozrieť skôr? Aha, veď jedna z nich je 'naostro'

Pätica krások, ktoré nie je možné prehliadnuť. Hrdinky filmového hitu Mad Max: Zbesilá cesta pútali pozornosť na cenách kritikov.

18.01.2016 19:00
Rosie Huntington-Whiteley, herečka a modelka... Foto: ,
Zľava: Rosie Huntington-Whiteley, herečka a modelka Abbey Lee Kershaw, herečky Zoe Kravitz, Courtney Eaton a Riley Keogh - hviezdy filmu Mad Max: Zbesilá cesta.
debata

Na nedeľňajšom ceremoniáli sa objavilo všetkých päť mladých hviezd, ktoré v akčnom filme Georga Millera stvárnili sexuálne otrokyne hlavného zloducha, ktoré oslobodí hrdinka Furiosa a ktoré spoločne s ňou a Šialeným Maxom utekajú do zasľúbenej krajiny.

Herečky Zoe Kravitz, Courtney Eaton či Riley Keough boli očarujúce, no najviac pozornosti si už tradične ukradla britská herečka Rosie Huntigton-Whiteley a tentoraz aj austrálska rodáčka Abbey Lee.

Zľava: Herečka a modelka Rosie... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Rosie Huntington-Whiteley, herečka a modelka Abbey Lee Kershaw, herečky Zoe Kravitz, Courtney Eaton a Riley Keogh Zľava: Herečka a modelka Rosie Huntington-Whiteley, herečka a modelka Abbey Lee Kershaw, herečky Zoe Kravitz, Courtney Eaton a Riley Keogh prevzali cenu za film mad Max: Zbesilá cesta.

Prvá spomenutá má v Hollywoode status hviezdy, ktorá žne úspechy pred kamerou aj v modelingu. Na ceremoniál dorazila v sprievode snúbenca Jasona Stathama a v čiernej kreácii Saint Laurent odhalila dokonalú figúru. Jej kolegyňa však bola ešte odvážnejšia. Šaty Balmain s klietkovým topom boli skutočne odhaľujúce. A hoci si niekdajšia múza Alexandra McQueena vzala pod ne telové nálepky na bradavky, efekt bol veľmi úderný. Vyzerala akoby fotografom pózovala hore bez.

Kvinteto krások pritom počas večera neobišlo naprázdno – hoci trofej nebrali domov pre seba, prišli ako ambasádorky filmu a prevzali sošku od amerických kritikov pre režiséra Georga Millera. Tomu sa darilo v rovnaký večer aj na opačnej strane Atlantiku. Tam totiž tiež na cenách kritikov získal cenu v režisérskej kategórii a film Mad Max: Zbesilá cesta vyhlásila aj za film roka.

Herečka a modelka Rosie Huntington Whiteley a...
Herecký pár Zoe Kazan a Paul Dano.
+33Herečka Leslie Mann v šatách od Monique...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Rosie Huntington-Whiteley #Mad Max: Zbesilá cesta #Critics' Choice Awards #Abbey Lee

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....