Priehľadné šaty?! 53-ročná Moore má figúru, ktorú stojí za to ukázať

Herečka Demi Moore sa objavuje v poslednom čase na verejnosti skôr sporadicky. Ale jej účasť na sobotňajšom hereckom ceremoniáli nezostala nepovšimnutá.

01.02.2016 00:00
debata
Herečka Demi Moore v zákulisí cien SAG Awards v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Demi Moore Herečka Demi Moore v zákulisí cien SAG Awards v kreácii od Zaca Posena.

Hoci sa 53-ročná herečka vyhla červenému kobercu a narozdiel od iných dám na ňom vôbec nepózovala, po prenose vyhlásenia cien Americkej hereckej asociácie si niekdajšiu hrdinku filmov G.I. Jane či Duch všimol azda každý. Dôvod je jednoduchý – Moore vyzerala skrátka výborne a opäť potvrdila, že patrí medzi najpôvabnejšie hollywoodske hviezdy.

Trojnásobná mama a exmanželka Bruca Willisa sa postavila pred objektívy v modeli čiernych šiat Zac Posen na gombíky až po zem, ktoré boli celkom priehľadné. Herečka však zostala decentná a pod model si obliekla telové negližé, ktoré jej decentne zahaľovali aj nohy do polovice stehien. Napriek tejto hre s odhalením a zahalením nenechala Moore nikoho na pochybách, že má ukážkovú figúru.

Hoci v poslednom čase sa herečka neobjavila v nových projektoch, rok 2016 by sa mal niesť v znamení až dvoch nových filmov. Nedávno dokončila totiž nakrúcanie drámy Wild Oats a v postprodukcii je už aj film Blind.

Herečka Julianna Marguiles sa objavila na...
Herečka Marisa Tomei.
+39Herečka Nicole Kidman prišla v šatách Gucci. Na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Moore #priehľadné šaty #SAG Awards #Zac Posen

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...