Ani oblečená, ani nahá! Harryho údajná milenka uchvátila v Londýne

Pretlak pôvabu a ženskej krásy sa objavil v pondelok večer v Londýne na premiére očakávaného filmu Pýcha a predsudok a zombies.

03.02.2016 00:00
debata (2)
Herečka Lily James dorazila na premiéru v... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Lily James Herečka Lily James dorazila na premiéru v kreácii Erdem.

Na červenom koberci nechýbali ani živé mŕtvoly, teda presnejšie najatý komparz zamaskovaný do dobových kostýmov so zakrvavenými ústami či kožou na tele. Ale skutočnú pozornosť si pre seba ukradli hlavné filmové hrdinky.

Zľava: Hermione Corfield, Ellie Bamber, Suki...
Herečka Lily James bojuje s vetrom na...
+12Herečka Lily James dorazila na premiéru v...

Do príbehu sestier Benetových, ktoré okrem hľadania lásky musia bojovať aj s krvilačnými mŕtvymi, obsadili tvorcovia herečky ako Lily James, Bella Heathcote či Suki Waterhouse. A nesklamala ani jedna.

Prvá menovaná, predstaviteľka Elizabeth Bennetovej, dorazila na premiéru v kreácii Erdem a vyzerala v nej očarujúco. Zaujímavosťou bolo, že herečka akoby vychádzala z dobovej atmosféry filmu, no model pritom pôsobil aj veľmi moderne. A zvládol aj nápor vetra, ktorý sa pustil do ľahučkej sukne.

Herečka a modelka Suki Waterhouse v kreácii... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Suki Waterhouse Herečka a modelka Suki Waterhouse v kreácii Reem Acra na premiére filmu Pýcha a predsudok a zombies.

Ešte viac však objektívy lákala Suki Waterhouse. Britská modelka a herečka v kreácii Reem Acra totiž odhaľovala viac ako dosť. Pod tenučkou látkou s romantickou kvetinovou výšivkou na strategických miestach mala oblečené len telové nohavičky. Inak však v chladnom londýnskom počasí a svetlách bleskov predvádzala takmer všetko.

Záujem o bývalú priateľku herca Bradleyho Coopera bol o to väčší, že sa začalo špekulovať o jej novom romániku. A objektom lásky nemá byť nik iný ako samotný princ Harry. Ktohovie, možno po dobovom filme zachutili príťažlivej blondínke romantické predstavy o hľadaní vysneného princa.

Na premiére filmu sa objavili aj ďalšie známe tváre a hrdinovia, medzi ktorými nechýba Matt Smith či Douglas Booth. Viac foto nájdete v galérii.

zväčšiť Zľava: herci Sam Riley, Douglas Booth, Matt... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Sam Riley, Douglas Booth, Matt Smith, Jack Huston a Charles Dance Zľava: herci Sam Riley, Douglas Booth, Matt Smith, Jack Huston a Charles Dance spoločne pózovali fotografom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #nahá #Suki Waterhouse #Lily James #Pýcha a predsudok a zombies

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...