To sa často nevidí! Usmiata Melanie Griffith s exmanželom a krásnou dcérou

Dakote Johnsonovej robili na premiére v New Yorku spoločnosť aj slávni rodičia - Melanie Griffith a Don Johnson.

05.02.2016 00:00
debata

Dakota Johnson sa nesie na vlne úspechu. Počas premiéry aktuálnej novinky „How to be Single“ mala na červenom koberci početnú podporu! Stála pri nej jej slávna rodina.

Herečka Melanie Griffith a jej bývalý manžel... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Melanie Griffith a jej bývalý manžel Don Johnson Herečka Melanie Griffith a jej bývalý manžel Don Johnson prišli na premiéru podporiť dcéru Dakotu Johnsonovú (v strede).
Hrdá mama Melanie Griffith (58) sa usmievala po boku nielen svojej krásnej dcéry, ale aj exmanžela, herca Dona Johnsona, ktorý je otcom Dakoty. A na rodinnej fotografii zapózoval aj Jesse Johnson, ktorý je Dakotiným nevlastným bratom.
Zľava: Herečky Alison Brie, Rebel Wilson,...
Herečka Leslie Mann na premiére v kreácii...
+6Herečka Melanie Griffith a jej bývalý manžel...

58-ročná Griffith, ktorej sa minulý rok definitívne rozpadlo manželstvo s Banderasom, našla vhodného spoločníka práve v Donovi Johnsonovi, za ktorého sa Griffith vydala dva razy. Ani druhý pokus im však nevyšiel a v roku 1996 vtedajšieho manžela „vymenila“ práve za Banderasa. Johnson je od roku 1999 ženatý s Kelley Phleger, s ktorou má tri deti.

Zľava: Jesse Johnson, Melanie Griffith, Dakota... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jesse Johnson, Melanie Griffith, Dakota Johnson a Don Johnson Zľava: Jesse Johnson, Melanie Griffith, Dakota Johnson a Don Johnson na premiére filmu "How To Be Single" v New Yorku.

Na svoje spoločné dieťa, Dakotu Johnson, sú slávni rodičia viditeľne pyšní. Melanie ju podporuje aj na svojich stránkach, na Instagrame aj Twitteri. A spoločne sa ukazujú aj na spoločenských podujatiach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Melanie Griffith #Dakota Johnson #How to be Single

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...