Celebrita-necelebrita - bez bezpečnostnej prehliadky to v Paríži nejde!

Určite aj neslávne známe udalosti z Paríža, keď minulý rok v novembri zabili teroristi desiatky ľudí, sa podpísali na bezpečnostných opatreniach. Nevyhol sa im ani týždeň módy.

10.03.2016 08:00
Matthew Bellamy a jeho priateľka Elle Evans Foto: ,
Celebrita-necelebrita - bezpečnostnou prehliadkou musia prejsť všetci. Aj modelka Elle Evans s priateľom Matthewom Bellamym.
debata

Pred príchodom na prehliadku značky Dior sa museli bezpečnostnej prehliadke podrobiť aj slávne tváre, ktoré sú usadené v prvom rade a robia zväčša svojmu hostiteľovi medzinárodnú reklamu na stránkach časopisov. Udialo sa to aj modelke Elle Evansovej a jej partnerovi – muzikantovi z Muse Matthewovi Bellamymu.

Modelka v kreácii Christian Dior - jeseň-zima...
Modelka v kreácii Christian Dior - jeseň-zima...
+9Modelka v kreácii Christian Dior - jeseň-zima...

Keď milenecká dvojica prichádza na prehliadku trendov jeseň a zima 2016, nevyhla sa prísnej kontrole strážnikov pri vstupe. Podobne dopadli aj hviezdy ako Jessica Alba či Britka Rosamund Pike minulý rok nominovaná na Oscara.

Spevák Matthew Bellamy a jeho priateľka Elle... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Matthew Bellamy a jeho priateľka Elle Evans Spevák Matthew Bellamy a jeho priateľka Elle Evans prichádzajú na prehliadku Dior v Paríži.

Podľa odborníkov sa do mnohých kolekcií známych značiek premietli aj spomenuté tragické udalosti, keďže v novembri minulého roka už mnohí dizajnéri pracovali na nových kolekciách. Viac o nich si môžete prečítať na webe Žena.pravda.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bezpečnosť #prehliadka #Dior #Paríž #Matthew Bellamy #Elle Evans

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...