Oslava štýlu a pôvabu! Tieto tri dámy ju zaručia na slávnom festivale

Až štyri ženy sa o pár týždňov predstavia ako členky poroty najslávnejšieho filmového festivalu na svete - MFF v Cannes.

26.04.2016 16:38
debata
Herečka Kirsten Dunst v šatách značky Gucci na... Foto: SITA/AP, Axel Schmidt
Kirsten Dunst Herečka Kirsten Dunst v šatách značky Gucci na festivale v Berlíne.

Menné zloženie poroty odhalili zástupcovia festivalu len pred pár dňami. Na jej čele bude stáť režisér George Miller, pričom osadenstvo je tento rok výrazne herecké. V zozname je päť herečiek a hercov, a to Američanka Kirsten Dunst, Francúzka Vanessa Paradise, Talianka Valeria Golino, Kanaďan Donald Sutherland a Dán Mads Mikkelsen. Okrem Millera sú v porote tiež režiséri Arnaud Desplechin z Francúzska a László Nemes z Maďarska. Deviatou členkou je iránska filmová producentka Katajoon Šaháb.

Práve mená trojice známych herečiek sú však prísľubom aj čohosi iného ako je len hodnotenie súťažných snímok. Herečky Kirsten Dunst a Vanessa Paradis sú totiž považované za módne ikony a ich prezentácia na festivalovom podujatí bude určite patriť medzi ostrosledované momenty.

Francúzska speváčka a herečka Vanessa Paradis. Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Francúzska speváčka a herečka Vanessa Paradis. Francúzska speváčka a herečka Vanessa Paradis.

V prípade Paradisovej je možné očakávať plejádu modelov z dielne domácej značky Chanel, pre ktorú pracovala ako reklamná tvár. Dlhoročne sa tiež priatelí s dizajnérom Karlom Lagerfeldom. Herečka Kirsten Dunst je hollywoodskou kráskou, ktorej módne značky nadbiehajú, aby si obliekla ich modely. Určite nebudú v jej „odevnom portfóliu“ chýbať mená ako Valentino, Prada, Gucci, Dolce & Gabbana či Rodarte.

Zahanbiť sa nedá ani niekdajšia hviezda bláznivej komédie Horúce strely – herečka Valeria Golino. V jej prípade možno očakávať predovšetkým podporu talianskych módnych firiem.

Herečka Valeria Golino na filmovom festivale v... Foto: SITA/AP, Alessandra Tarantino
Valeria Golino Herečka Valeria Golino na filmovom festivale v Benátkach.

Festival MFF Cannes patrí každoročne k pozorne sledovaným podujatiam a Pravda.sk už niekoľko rokov túto udalosť monitoruje na dennej báze a s množstvom galérií či materiálov. Ani tento rok neurobíme výnimku a vy sa môžete tešiť na to s nami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Cannes #značky #Valeria Golino #Vanessa Paradis #Kirsten Dunst

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...