Obama obklopený kráskami! Prišla krásna Ratajkowski aj DiCapriova ex

Hviezdna zostava sa zišla v sobotu večer v Bielom dome na tradičnej slávnostnej večeri, ktorej hostiteľom je americký prezident Barrack Obama.

01.05.2016 10:08
debata (3)
Modelka a herečka Emily Ratajkowski bola... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka a herečka Emily Ratajkowski bola očarujúca v kreácii od Monique Lhuillier. Modelka a herečka Emily Ratajkowski bola očarujúca v kreácii od Monique Lhuillier.

Na podujatie, ktoré je oslavou dobrých vzťahov amerického prezidenta s predstaviteľmi kultúrnej a umeleckej obce, sa tentoraz objavilo aj množstvo tvárí moderného sveta šoubiznisu a hviezd onlineovej doby. Prekvapivo vysoké bolo aj zastúpenie očarujúcich modeliek. Práve tie pútali pozornosť fotografov asi najviac. Niet divu – dokonalé figúry a sošné držanie tela, skúsenosti s pózovaním – to všetko spravilo svoje.

Modelka a herečka Emily Ratajkowski bola...
Tom Hiddleston a herečka Carrie Fisher pózujú...
+39Herečka Sophia Bush prišla v šatách Michael Kors.

Medzi najpôvabnejšie krásky patrila určite londýnska rodáčka Emily Ratajkowski. Hoci zväčša je svet zvyknutý na jej odhalený príťažlivý dekolt, tentoraz si obliekla zahaľujúce šaty s dlhými rukávmi. Kvetinový vzor a dokonalý strih však neubral zo sexepílu tejto obdarenej brunetky nič, skôr naopak. Vyzerala veľmi elegantne a zvodne.

Ešte príťažlivejšia bola hviezda s kyprými krivkami a kráľovná tohtoročného magazínu Sports Illustrated Ashley Graham. Ohnivá červená farba jej šiat, ktoré obkresľovali ženské tvary, jej dodávala na zvodnosti a vášnivej prezentácii.

Topmodelka Adriana Lima sa objavila v kreácii... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Adriana Lima sa objavila v kreácii Juan Carlos Obando. Topmodelka Adriana Lima sa objavila v kreácii Juan Carlos Obando.

Na červenú stavila aj brazílska topmodelka Adriana Lima, ktorá si vybrala model z dielne Juan Carlos Obando. Hviezda Instagramu a topmodelka Kendall Jenner prekvapila decentnou voľbou kreácie od Vivienne Westwoodovej.

Jeden z najelegantnejších modelov večera však predviedla ostrieľaná modelingová veteránka Christy Turlington. Nádherne krojený dekolt na čiernych šatách, ktoré zdôrazňovali figúru v tvare presýpacích hodín, pozdvihol jej fyzické pôvaby. Po boku manžela Eda Burnsa pôsobila skutočne očarujúco. Pozvanie pritom dostala aj hviezda pripravovaného Baywatch a modelka Kelly Rohrbach či topmodelky Karlie Kloss a Lais Ribeiro.

Modelka Christy Turlington predviedla očarujúcu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Christy Turlington predviedla očarujúcu figúru. Modelka Christy Turlington predviedla očarujúcu figúru.

Medzi pozvanými, samozrejme, nechýbali ani predstavitelia hereckej či hudobnej obce a predstavitelia žurnalistiky. Viac ich nájdete v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Barack Obama #Biely dom #večera #Kendall Jenner #Emily Ratajkowski #Ashley Graham

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....