Dámska jazda! Stefani vyrazila na hudobné ceny, jej garde prekvapilo

Speváčka Gwen Stefani je matkou troch synov a tak v sobotu, na vyhlásení cien Radio Disney Music Awards, poriadne prekvapila svojou spoločnosťou.

02.05.2016 00:00
debata
Speváčka Gwen Stefani a jej neter Stella prišli... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Gwen Stefani a jej neter Stella Speváčka Gwen Stefani a jej neter Stella prišli spoločne na vyhlásenie cien Radio Disney Music Awards.

Štyridsaťšesťročná speváčka, ktorá nedávno vydala nový album, sa na akciu vybrala v spoločnosti roztomilého dievčatka. Médiá zistili, že ide o Stefaniovej neter Stellu, ktorá vraj veľmi túžila absolvovať galavečer detskej televízie naživo. Ochotná teta jej tento zážitok umožnila a obe dámy spoločne sa s úsmevom postavili pred objektívy fotografov, ktorí boli na podujatí prítomní.

Stefani pútala pozornosť vo vzorovaných šatách s flitrovaným vzorom od Olympie Le Tan. Jej neter si obliekla nohavicový overal s potlačou kvetín a obula kovbojské čižmy.

Ktohovie, možno ju k tomu inšpiroval nový partner slávnej tety – country spevák Blake Shelton. Práve on nahradil po boku Stefaniovej exmanžela Gavina Rossdalea, ktorý je otcom speváčkiných troch synov. Dvojicu nedávno rozviedol súd, pričom expartneri sa bez nátlaku dohodli na striedavej starostlivosti o všetky tri deti a Rossdale sa vzdal nárokov na polovicu majetku nadobudnutého za trinásť rokov spolužitia so slávnou speváčkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #hudba #Gwen Stefani #neter

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...