Zatienili aj vlastné dcéry! Mamy Rity Ory a Lady Gaga sú teda krásky...

Už v nedeľu je v kalendári deň, ktorý patrí všetkým mamám. Tie svoje ukázali v posledných dňoch aj známe celebrity a šoubiznisové hviezdy.

05.05.2016 17:20
debata
Speváčka Rita Ora a jej mama Vera Sahatciu sa... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Rita Ora a jej mama Vera Sahatciu Speváčka Rita Ora a jej mama Vera Sahatciu sa spoločne objavili na premietaní programu stanice VH1 Dear mama.

V USA sa konali hneď dve akcie, na ktorých sa po boku mediálne známych žien objavili ich menej známe mamy. Výsledok však určite zaujal. Dalo sa totiž debatovať o tom, po kom zdedili známe dámy krásu či talent.

V prípade speváčky Rity Ory niet pochýb o tom, že fyzické pôvaby má po kom mať. Jej mama Vera je totiž aj pred päťdesiatkou nesmierne elegantná a príťažlivá žena. Možno by sa jej dcéra mohla od nej podučiť aj trošku samotnej elegancie. Na akcii televízii VH1, kde sa premietal dokument Dear Mama, prišla Vera Sahatciu v bielom nohavicovom kostýme a zatienila aj svoju slávnu ratolesť.

Herečka Queen Latifah a jej mama Rita Owens na... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Queen Latifah a jej mama Rita Owens Herečka Queen Latifah a jej mama Rita Owens na premietaní programu stanice VH1 pod názvom Dear Mama.

Rovnaké podujatie si nenechala ujsť ani speváčka a herečka Queen Latifah, ktorej mamu Ritu Owens trápa zdravotné problémy s dýchaním. Napriek tomu, že musí nosiť hadičku s kyslíkom na podujatie prišla a rozdávala úsmevy fotografom.

Akciu hudobnej televízie si nenechalo ujsť ani slávne rodinné duo – herečka Jada Pinkett-Smith a jej dcéra Willow.

zväčšiť Speváčka Lady Gaga (vľavo) a jej mama Cynthia... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lady Gaga (vľavo) a jej mama Cynthia Germanotta Speváčka Lady Gaga (vľavo) a jej mama Cynthia Germanotta sa zúčastnili na benefičnom podujatí v obchodnom dome Macy's.

Hneď na druhý deň sa konala benefičná akcia, ktorá predchádza nedeľňajšiemu sviatku Dňa matiek. Do známeho obchodného domu dorazila speváčka Lady Gaga. Keď sa vedľa nej postavila dáma menom Cynthia Germanotta, určite nejeden návštevník zostal prekvapene pozerať. Prirodzený pôvab matky slávnej popovej divy bije do očí o to viac, keďže jej dcéra je povestná výraznou úpravou a experimentmi s odevom či účesmi a líčením.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #akcia #dcéra #Rita Ora #mama #Queen Latifah #Deň matiek #Jada Pinkett Smith

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....