Zadoček dokonalý, prsia vo výhľade: Lawrence na premiére brala dych!

V prípade herečky Jennifer Lawrenceovej si už svet zvykol, že na červenom koberci dokáže vyzerať oslnivo. Ale vždy je na to radosť pozerať.

10.05.2016 12:19
debata
Herečka  Jennifer Lawrence prišla na... Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence prišla na premietanie v kreácii Dior.

Ani na londýnskej premiére filmu X-Men: Apokalypsa plavovláska, ktorá má doma už svojho prvého Oscara, nesklamala. Platinový blond účes a k tomu šaty s atypicky riešeným dekoltom od značky Dior tvorili základ looku, bola to však práve osobná krása a vyžarovanie 25-ročnej herečky, ktorá celok povyšovala.

Herečka Jennifer Lawrence predviedla na...
Herečka Lana Condor.
+9Herečka Alexandra Shipp.

Lawrence vyzerala veľmi pôvabne a tiež nesmierne sexi. Ľahučký materiál neukryl ani záhyb, ba skôr naopak – šaty však odhaľovali dokonalé krivky, obliny poprsia aj pevného zadočka.

Herečka Jennifer Lawrence a vedľa nej kolegovia... Foto: Reuters, HANNAH MCKAY
Herečka Jennifer Lawrence a vedľa nej kolegovia James MacAvoy (vľavo) a Oscar Isaac. Herečka Jennifer Lawrence a vedľa nej kolegovia James MacAvoy (vľavo) a Oscar Isaac.

Na prvom premietaní filmu zo známej komiksovej série, pod ktorým je opäť podpísaný režisér Bryan Singer, boli dámy v prevahe. Okrem Lawrenceovej sa pred objektívmi objavili tiež napríklad herečky Alexandra Shipp, Lara Condon alebo Olivia Munn – nové prírastky mutantskej série. Nechýbal však ani domáci James McAvoy alebo herec Oscar Isaac.

Príbeh X-Men: Apokalypsa by mal finále uzavrieť veľkolepú sériu, ktorá približuje život hrdinov s výnimočnými a nadprirodzenými schopnosťami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Jennifer Lawrence #Dior #sexy #X-Men: Apocalypse

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...