A vyletí... prvý hviezdny rozkrok v Cannes odhalila rozšafná herečka

Hanblivka to veru nebude! Herečka Laure Calamy je prvou dámou na tohtoročnom festivale v Cannes, ktorá odhalila viac než je vhodné. A celkom cielene.

13.05.2016 11:34
debata
Herečka Laure Calamy (vpravo) má teda ohybné... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Laure Calamy Herečka Laure Calamy (vpravo) má teda ohybné nôžky - spoločne s kolegami na premiére filmu Rester vertical (Staying Vertical) v Cannes.

Členka hereckého osadenstva súťažného filmu Staying Vertical sa objavila vo štvrtok večer na slávnostnom premietaní filmu pred festivalovým kinom. Nechýbal ani bohatý ansámbl jej kolegov a všetci si užívali svojich pár minút pozornosti a slávy, keď pózovali pred vstupom do festivalového kina.

V jednom momente však prišiel nápad predviesť divákom známy tanec kankán a takmer všetci tvorcovia sa tejto humornej idey bez ostychu chytili.

zväčšiť Tvorcovia súťažného filmu Rester vertical... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Rester vertical (Staying Vertical) Tvorcovia súťažného filmu Rester vertical (Staying Vertical) pózujú fotografom pred slávnostnou premiérou filmu na festivale v Cannes.

Lenže v prípade Calamyovej sa objektívy prítomných fotografov dočkali nielen tanca, ale aj odhalenia toho, čo skrýva jej trblietavá róba. Šaty s vysokým rozparkom jej umožnili zdvihnúť nohu poriadne vysoko. A to bol možno aj kameň úrazu, Laure Calamy odhalila pred objektívmi stehno a dokonca aj kúsok rozkroku. Našťastie, intímne partie zostali skryté – herečka mala pod šatami miniatúrne tanga-nohavičky. Ktohovie, možno táto „propaganda“ priláka na snímku do kina aj viac divákov.

zväčšiť V Cannes predstavili súťažnú snímku Rester... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Rester vertical (Staying Vertical) V Cannes predstavili súťažnú snímku Rester vertical (Staying Vertical). Jej tvorcovia sa takto predvádzali fotografom - vpravo herečka Laure Calamy.

Štvrtkový večer patril tiež premiére filmu herečky a režisérky Jodie Fosterovej Hra peňazí. Hlavné úlohy v ňom stvárnila herečka Julia Roberts a herec George Clooney. Ten na premiéru priviedol aj manželku Amal, ktorá uchvátila v kreácii Atelier Versace.

Herec George Clooney s manželkou Amal (vľavo),...
Televízna moderátorka Elena Lenina.
+27Francúzsky režisér Claude Lelouch a jeho...
debata chyba
Viac na túto tému: #festival #faux pas #rozkrok #Cannes 2016 #Laure Calamy

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....