Súboj dokonalých nôh v Cannes: Medzi majiteľkami je rozdiel 19 rokov!

Do starého železa rozhodne nepatrí! Britská modelka a veteránka Kate Moss sa na festivale v Cannes predviedla v najlepšej forme.

16.05.2016 20:44
debata (4)
Modelka Kate Moss pózuje na schodoch do... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Modelka Kate Moss pózuje na schodoch do festivalového kina. Modelka Kate Moss pózuje na schodoch do festivalového kina.

Štyridsaťdvaročná modelka bola jednou z hviezd večerného premietania súťažného filmu Loving. A chvíľami to vyzeralo, akoby chcela mladším kolegyniam ukázať, že sa ešte majú čo učiť. Reč je najmä o nemeckej topmodelke Toni Garrnovej, ktorá sa tiež v pondelok večer ukázala v Cannes. Pred objektívmi sa predvádzala v čiernych šatách bez ramienok, ktorým nechýbal výrazný rozparok. Bývalá partnerka herca Leonarda DiCapria ho odvážne rozhalila a ponúkla pohľad na svoje nekonečné nohy.

Topmodelka Toni Garrn a jej odhalená noha.
Herci Adam Driver a Golshifteh Farahani...
+15Futbalista Hatem Ben Arfa s partnerkou prišli...

Veľmi podobne sa však pred objektívmi predvádzala aj Kate Moss. Jej voľba padla na červené tógové šaty na jedno rameno, ktoré okolo tela elegantne splývali, ale zároveň vykreslili krivky. A keď Kate kráčala hore po schodoch do festivalového kina, objektívy mohli zahliadnuť aj jej udržiavané nôžky. Verili by ste, že medzi dámami je vekový rozdiel 19 rokov?!

Nemecká topmodelka Toni Garrn sa predvádza na... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Toni Garrn Nemecká topmodelka Toni Garrn sa predvádza na premietaní filmu Loving.

Večerná premiéra prilákala tentoraz na oficiálnu prezentáciu aj herečku Kirsten Dunstovú, ktorá sa síce trošku zachmúrene, ale v očarujúcich snehobielych šatách Dior postavila pred objektívy. Držiteľka Striebornej palmy za výkon vo filme Melancholia je momentálne členkou medzinárodnej poroty, ktorá rozhodne o víťazovi festivalu. O favoritoch však mlčala – konieckoncov, do nedele je ešte stále množstvo súťažných filmov „na čakačke“.

Herečka Kirsten Dunst bola neprehliadnuteľná v... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Kirsten Dunst Herečka Kirsten Dunst bola neprehliadnuteľná v romantických šatách Dior.

Medzi hosťami pondelňajšieho galavečera bola aj herečka Mischa Barton či herec Colin Firth s manželkou. Nechýbali, samozrejme, herci zo súťažných snímok. Spomenutý Loving reprezentovala herecká dvojica Ruth Negga a Joel Edgerton. Novinku od Jima Jarmuscha Paterson prišiel uviesť Adam Driver a iránska herečka Golshifteh Farahani.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #nohy #Cannes #Kate Moss #červený koberec #Toni Garnn #Cannes 2016

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...