Kratšie nemali? Hviezda Twilight odhalila nohy, Almodóvarove múzy tiež!

Príjemné slnečné počasie zlákalo hviezdy v Cannes ku krátkym dĺžkam sukní. Tá, ktorú predviedla herečka Kristen Stewart, však prekvapila nejedného fotografa či fanúšika.

17.05.2016 17:30
debata
Herečka Kristen Stewart predviedla v Cannes... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Kristen Stewart Herečka Kristen Stewart predviedla v Cannes svoje príťažlivé nohy.

Americká hviezda sa v Cannes predstavila už tretíkrát, tentoraz s novinkou Personal Shopper. Na fotostretnutie s novinármi dorazila v minišatách vyšívaných striebornými motívmi. Na prvý pohľad zaujala dĺžka modelu a hviezda ságy Twilight svojimi ukážkovými odhalenými nohami. Podľa viacerých európskych médií sa takto ešte platinová blondínka doposiaľ neprezentovala nik­de.

Zľava: Herečky Sigrid Bouaziz, Kristen Stewart...
Herečka Kristen Stewart predviedla v Cannes...
+3Herečky Adriana Ugarte (vľavo) a Emma Suarez...

Herečka nestrácala úsmev z tváre a to vraj ani napriek tomu, že na prvej projekcii film Personal Shopper diváci vypískali a odmenili nesúhlasným bučaním. „Neprotestovali všetci,“ komentovala na tlačovej konferencii herečka, ktorej v snímke režiséra Oliviera Assayasa robí spoločnosť aj herečky Nora von Waldstaetten či Sigrid Bouaziz.

zväčšiť Zľava: Herečky Inma Cuesta, Emma Suarez, Rossy... Foto: Reuters, YVES HERMAN
Zľava: Herečky Inma Cuesta, Emma Suarez, Rossy De Palma, Adriana Ugarte a Michelle Jenner pózovali počas predstavenia filmu Julieta v Cannes. Zľava: Herečky Inma Cuesta, Emma Suarez, Rossy De Palma, Adriana Ugarte a Michelle Jenner pózovali počas predstavenia filmu Julieta v Cannes.

Na Riviére v utorok predstavili aj novinku režiséra Pedra Almodóvara – film Julieta. Ten sa dočkal výrazne pozitívnejšej odozvy. Aj jeho hviezdy, prevažne ženské herecké osadenstvo, sa v Cannes pochválilo svojimi ženskými tvarmi a príťažlivými nohami. Zdá sa, že tohtoročný festival sa nesie v duchu hesla, čím viac odhalených nôh, tým viac Cannes!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Kristen Stewart #nohy #Cannes #Pedro Almodóvar #Cannes 2016

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...