Modelky ovládli Cannes: Sexi Maďarka ako víla, brazílska gazela odhalená!

Pretlak krásnych modeliek - tak vyzeral utorňajší večer vo francúzskom letovisku Cannes na slávnom festivale.

18.05.2016 09:10
debata
Česká modelka Petra Němcová v kreácii Safiyaa. Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Petra Němcová Česká modelka Petra Němcová v kreácii Safiyaa.

Program súťažného podujatia, v rámci ktorého sa na červenom koberci objavili hviezdy najnovšieho filmu španielskeho režiséra Pedra Almodóvara, si prišli pozrieť mnohé známe tváre. Zaujali však najmä hviezdy modelingovej brandže. V utorok to vyzeralo akoby si v Cannes dali zraz.

Medzi najznámejšie osobnosti rozhodne patrí v Cannes česká kráska Petra Němcová. V striebornej metalickej róbe Safiyaa bola neprehliadnuteľná, keďže materiál s extravysokým leskom pôsobil priam futuristicky. Zaujala však aj trošku neplánovane – keď sa jej šaty zamotali pod vysoké podpätky a Němcová priamo pred fotografmi klesla na kolená. Našťastie, v Cannes je vždy dostatok džentlmenov s motýlikom, ktorí dohliadajú na dámy v super-vysokej obuvi.

Fíha, veď jej vidieť aj nohavičky. Izabel... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Izabel Goulart Fíha, veď jej vidieť aj nohavičky. Izabel Goulart odhalila na červenom koberci trošku viac.

Červený koberec patril počas premietania filmu Julieta aj brazílskej eskadre krásy. Do Cannes už pred pár dňami dorazila modelka Adriana Lima (v kreácii Prada) či jej krajanka Izabel Goulart. Dlhonohá gazela zaujala od prvého momentu – vyzeralo to totiž, akoby na premiéru prišla rovno v župane. Hoci luxusnom. Jej pudrový model večernej kreácie tvorilo trblietavé body a zavinovacie županové šaty. Goulart sa neubránila ani tomu, aby pred objektívmi neodhalila svoju intímne partie od pása nadol. Našťastie, zahalené.

Modelka Barbara Palvin pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Barbara Palvin Modelka Barbara Palvin pózuje fotografom na premietaní filmu Julieta v Cannes.

Európsku krásu okrem Němcovej zastúpila aj maďarská topmodelka Barbara Palvin, ktorá si na slávnostný večer vzala žuvačkovoružovú kreáciu z dielne Philosophy. Nežná krása tejto hnedovlásky pútala pozornosť dám aj pánov. Pre zvodnejšiu a ženskejšiu voľbu sa rozhodla holandská sexbomba Lara Stone v šatách Prada, ale aj francúzska modelka Cindy Bruna. Do Cannes dorazila aj Američanka Karlie Kloss. Na galavečer ju obliekol módny dom Louis Vuitton.

zväčšiť Režisér Pedro Almodovar (tretí zľava) s hercami... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Pedro Almodovar (tretí zľava) s hercami Michelle Jenner, Adriana Ugarte, Emma Suarez, Inma Cuesta a Daniel Grao Režisér Pedro Almodovar (tretí zľava) s hercami Michelle Jenner, Adriana Ugarte, Emma Suarez, Inma Cuesta a Daniel Grao predstavili v Cannes film Julieta.

Samozrejme, počas utorňajšieho večera a prezentácie na červenom koberci nezaostali ani herecké hviezdy. Španielske herečky z filmu Julieta boli neprehliadnuteľné aj vďaka temperamentu a skvelej nálade, ktorú predvádzali fotografom. Azda najviac medzi nimi zaujala Adriana Ugarte, ktorej kreáciu pošívanú okvetnými lístkami z trblietavej nite a aplikácií zhotovil ateliér Dior Couture.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modelka #Karlie Kloss #Barbara Palvin #Pedro Almodóvar #Petra Němcová #Izabel Goulart #Julieta #Cannes 2016

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...