Najkrajšie prsia modelingu takmer nahé! Pri pohľade na ňu onemiete...

Patrí medzi najsexi modelky planéty a jej krivky pletú hlavy mužom a vyvolávajú závisť v ženách. V Cannes Lara Stone tiež bodovala.

20.05.2016 10:45
debata (8)
Holandská modelka Lara Stone sa neváhala... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Holandská modelka Lara Stone sa neváhala predviesť polonahá. V kreácii Givenchy Couture. Holandská modelka Lara Stone sa neváhala predviesť polonahá. V kreácii Givenchy Couture.

Holandská rodáčka, ktorú mnohí prirovnávajú k slávnej herečke Brigitte Bardotovej, nechýbala vo štvrtok večer na slávnom benefičnom gala amFAR – pravidelne sa konajúcom v rámci filmového festivalu v Cannes.

Modelka a herečka Sonam Kapoor.
Speváčka Katy Perry v kreácii Marchesa.
+39Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio v...

Hoci na červenom koberci defilovali desiatky krásnych žien z rôznych oblastí šoubiznisu, práve Lara Stone patrila medzi tie najvýraznejšie. Stavila totiž na provokatívny model z dielne Givenchy Couture a objektívom predviedla svoje kypré tvary. A nielen to.

Pod tenučkou čiernou čipkou sa jej prsia črtali možno až príliš jasno a Stone odhaľovala aj bradavky. Odhaľujúci model však predviedla s takou nenútenosťou a ľahkosťou, že mnohí jej (polo)nahotu brali ako samozrejmosť.

Holandská modelka Lara Stone sa neváhala... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Lara Stone Holandská modelka Lara Stone sa neváhala predviesť polonahá. V kreácii Givenchy Couture.

Počas slávnostného večera, ktorý je príležitosťou na zbieranie financií na podporu výskumu a boja proti AIDS, sa však hneď niekoľko dám predviedlo s podobne odvážnou garderóbou. Napríklad americká topmodelka Chanel Iman vystavila svoje telo v sieťovanej kreácii Marchesa. Provokujúci bol aj model brazílskej krásky Alessandry Ambrosio, ktorý si zapožičala u značky Redemption a supersexi bola tiež ruská topmodelka Natasha Poly v kreácii Roberto Cavalli. Viac foto v galérii.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #krása #Givenchy #amfar #Lara Stone #sexy #Cannes 2016

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...