Bez konkurencie! Úchvatná Theron ohúrila Cannes, bývalého ignorovala

Zaujímavá situácia nastala v piatok na filmovom festivale v Cannes. Do mesta dorazila delegácia filmuThe Last Face od herca a režiséra Seana Penna. S jeho bývalou priateľkou.

21.05.2016 10:00
debata
Herečka Charlize Theron sa objavila v... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Charlize Theron Herečka Charlize Theron sa objavila v nohavicovom kostýme Dior Couture.

Reč je o Charlize Theronovej, s ktorou sa ešte minulý rok Penn na červenom koberci premával ako so životnou partnerkou. Medzitým sa však dvojica rozišla a ich vzťahy, zdá sa, ochladli. Dlhonohá blondínka s modelingovou minulosťou je však profesionálka a herečka a tak spoločné chvíle pred objektívmi médií zvládla, hoci sa s Pennom vraj už vôbec nekontaktuje. Bolo však vidieť, že ich vzťah je na bode mrazu. Celý čas stála čo najďalej od expartnera a takmer vôbec s ním nekomunikovala.

Herečka Charlize Theron vyzerala v pánskom...
Herečka Charlize Theron sa objavila v...
+21Sean Penn a jeho dcéra Dylan Penn kráčajú na...

O to viac si však možno herečka, ktorá minulý rok oslávila štyridsiate narodeniny, nechala záležať na svojom vzhľade. A ten bol skutočne ukážkový. Kým predpoludním sa pred fotografov postavila v nežnej telovej kreácii Givenchy z kaskád čipky, na večernú premiéru zvolila maskulínny look.

Čierny nohavicový kostým Dior Couture doplnila bielou blúzkou rozopnutou poriadne nízko. Plavé vlasy si nechala ulizať po stranách hlavy a doplnila drobným vrkôčikom. Na krásnej tvári bolo len dokonalé líčenie a ruky aj hrdlo ozdobené luxusnými šperkmi.

Herečka Charlize Theron vyzerala v pánskom... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Charlize Theron Herečka Charlize Theron vyzerala v pánskom stylingu ohurujúco.

Po záplave žien v pompéznych róbach s vysokými rozparkami a hlbokými dekoltmi sa juhoafrická rodáčka stala jednou z najvýnimočnejších dám 67. ročníka festivalu. Jej vzhľad bude určite ešte pár mesiacov citovaný na rozličných módnych weboch a portáloch.

V snímke The Last Face, ktorú začal Penn režírovať ešte v čase, keď s herečkou spolu tvorili pár, si zahral aj Javier Bardem, Jean Reno či Adele Exarchopoulos. Na premiére však nechýbala ani Pennova dcéra Dylan, ktorá robila garde svojmu známemu tatkovi. Viac foto v galérii.

Herečka Charlize Theron prechádza za chrbtom... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Herečka Charlize Theron prechádza za chrbtom svojho bývalého partnera - režiséra a herca Seana Penna. Herečka Charlize Theron prechádza za chrbtom svojho bývalého partnera - režiséra a herca Seana Penna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Dior #Charlize Theron #kostým #expartner #Sean Penn #nohavice #sexy #The Last Face #Cannes 2016

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...