Kate Beckinsale v Londýne: Táto 40-nička má snáď recept na mladosť...

Patrí k herečkám, ktoré očaria všade, kde sa zjavia. A ani Londýn, rodné mesto herečky Kate Beckinsaleovej, nebol výnimkou.

26.05.2016 11:44
debata
Herečka Kate Beckinsale v kreácii Thierry Mugler. Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Herečka Kate Beckinsale v kreácii Thierry Mugler. Herečka Kate Beckinsale v kreácii Thierry Mugler.

Britská rodáčka, ktorá už roky žije v Los Angeles, pricestovala do svojho rodného mesta predstaviť filmovú novinku Love & Friendship. Na slávnostnej premiére sa zjavila v tej najlepšej forme. Kreácia z dielne značky Mugler nechala vyniknúť jej udržiavanú postavu, štíhly driek aj pevné ramená. Rafinovanosť hry odhaleného a zahaleného fungovala v tomto prípade na jednotku.

Štyridsaťdvaročná kráska sa pred príletom do Británie nevedela dočkať, čo patrične komentovala aj na svojom twitterovskom profile. Hoci už roky žije za Atlantikom, srdcom je vraj stále pravá Angličanka.

Britskí herci Kate Beckinsale a Tom Bennett... Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Kate Beckinsale a Tom Bennett Britskí herci Kate Beckinsale a Tom Bennett predstavili spolu film Love And Friendship v Londýne.

Práve Veľká Británia je aj miestom, kde sa odohráva príbeh premiérovaného filmu Love & Friendship. Beckinsale v ňom stvárnila lady Vernonovú – šikovnú manipulátorku, ktorá sa snaží zabezpečiť lepší život sebe aj svojej dcére prostredníctvom výberu správneho partnera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #krása #premiéra #Kate Beckinsale #rodná krajina

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...