Krásna Paula Patton ako vosková figurína! Takto ju zvečniť, to je smola

Na červenom koberci to je sexi kráska, ale z voskovej podobizne asi herečka Paula Patton radosť mať nebude. Aspoň, že má zmysel pre humor.

28.05.2016 17:00
debata
Herečka Paula Patton na prezentácii filmu... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Paula Patton Herečka Paula Patton na prezentácii filmu Warcraft The Beginning v Londýne.

Americká herečka, ktorá je bývalou manželkou speváka Robina Thickea, sa objavila v londýnskom múzeu Madame Tussauds – známom mieste slávnych voskových dvojníkov či legendárnych postáv. A dôvodom, samozrejme, bolo odhalenie vlastnej voskovej figuríny. Neplatí to však tak celkom.

Štyridsaťročná hviezda sa totiž nedočkala svojej vlastnej podoby z civilného života, ale zástupcovia múzea pripravili pre návštevníkov figuríny herečky v kostýme z očakávaného blokbastera Warcraft. So zelenkavou farbou pokožky, ostrými zubami a zúrivým výrazom – práve tak budú odteraz diváci vidieť známu rodáčku z Kalifornie, ktorá sa objavila tiež vo filme Mission: Impossible – Tieňový protokol.

zväčšiť Herci Travis Fimmel a Paula Patton spoločne... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Travis Fimmel a Paula Patton Herci Travis Fimmel a Paula Patton spoločne pózujú pri voskových figurínach postáv z filmu Warcraft The Beginning.

Herečka sa aj s kolegom Travisom Flimmelom, ktorého tiež zvečnili ako postavu z Warcraftu, na tom dobre zabávala. Ale ktohovie, či ju trošku nemrzí, že nemá vo voskovej svätyni svoju podobu v sexi šatách a na červenom koberci. Možno nabudúce…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #radosť #Paula Patton #vosková figurína #Warcraft

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....