Móda z cien Tony: Lupita, Claire či Lucy - toľko elegancie pokope oslní!

Napriek smutným víkendovým udalostiam v americkom Orlande sa v nedeľu večer podľa plánov konalo vyhlásenie cien Tony. Divadelné Oscary boli zároveň aj sviatkom elegancie a štýlu.

13.06.2016 12:00
debata
Herečka Lupita Nyong'o v šatách z dielne... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Lupita Nyong´o v šatách z dielne Hugo Boss. Herečka Lupita Nyong'o v šatách z dielne Hugo Boss.

Nominované hviezdy, ale aj pozvané dámy či páni sa nahodili do gala a pred objektívmi z ceého sveta sa predviedli v skutočne príťažlivých kúskoch z aktuálnych kolekcií dizajnérskych salónov a značiek. Hviezdnych momentov zažil červený koberec hneď niekoľko.

Topmodelka Jourdan Dunn prišla v kreácii od...
Herečka Cate Blanchett v kreácii Louis Vuitton.
+39Herečka Sophie Okonedo v kreácii Zac Posen.

Hoci držiteľka Oscara Lupita Nyong'o tentoraz neodchádzala so soškou, jej vzhľad by si jednu zaslúžil. Nádherný model pestrých šiat z dielne Hugo Boss totiž predviedla táto čokoládová kráska s očarujúcim pôvabom a eleganciou.

Herečka Cynthia Erivo prišla v šatách Roberto... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Cynthia Erivo prišla v šatách Roberto Cavalli. Herečka Cynthia Erivo prišla v šatách Roberto Cavalli.

Afroamerické dámy vo všeobecnosti v tento večer bodovali. Aj Nyong'o-ovej kolegyňa Danai Gurira zaujala na prvý pohľad, keď si obliekla kanárikovo žltú kreáciu od Rosie Assoulin s architekturálnou sukňou a výraznou brošňou na ramienku.

Muzikálový zázrak menom Cynthia Erivo, hviezda muzikálu Purpurová farba, zase vyzerala patrične dramaticky v kreácii od Roberta Cavalliho a jej kolegyňa Danielle Brooks v saténových šatách od Dereka Lama predviedla, že aj kyprejšie a plnšie tvary sa dajú obliecť elegantným spôsobom.

Herečka Claire Danes a jej manžel Hugh Dancy. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Claire Danes a jej manžel Hugh Dancy. Herečka Claire Danes a jej manžel Hugh Dancy.

Medzi hosťami slávnostného večera však nechýbali ani známe tváre Hollywoodu či televíznych obrazoviek. Medzi nimi určite nezostala prehliadaná Claire Danes. Temné modré odlesky jej šiat od Narcisa Rodrigueza pôsobili veľmi efektne, strih bol dokonalý a ukážkovo obkresľoval vysokú štíhlu postavu nositeľky.

Herečky Mary Elizabeth Winstead a Lucy Liu siahli po tvorbe libanonského tvorcu Zuhaira Murada. V oboch prípadoch bol výsledok lahodiaci oku – kým prvá menovaná vyzerala ako moderná princezná, Liu v pastelovej žltej s bohatou výšivkou a hlbokým výstrihom očarila ako zvodná dáma.

Herečka Mary Elizabeth Winstead prišla v... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Mary Elizabeth Winstead prišla v kreácii Zuhair Murad. Herečka Mary Elizabeth Winstead prišla v kreácii Zuhair Murad.

Zabudnúť nemožno ani na írsku herečku Saoirse Ronanovú, ktorá tiež prišla jednu z cien vyhlásiť. Jej šaty v pudrovej telovej farbe od Stelly McCartneyovej fungovali veľmi efektne a vyvolávali akoby nahý dojem. Hviezda, dvakrát nominovaná na Oscara, v nich predviedla svoju éterickú krásu.

Ďalšie dámy a pánov si pozrite v našej bohatej galérii, o ocenených čítajte viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #krása #móda #divadlo #červený koberec #Claire Danes #Lupita Nyong´o #Tony

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...