Pozrite sa, čo s ňou robí láska! Kylie Minogue žiari ako dlho nie

Láska je najlepší recept na šťastie a mladosť. Platí to aspoň v prípade speváčky Kylie Minogue. Nemá ďaleko k päťdesiatke, ale vyzerá oslnivo.

13.06.2016 14:39
debata
Speváčka Kylie Minogue a jej partner - herec... Foto: Profimedia
Kylie Minogue a jej partner - herec Joshua Sasse Speváčka Kylie Minogue a jej partner - herec Joshua Sasse na akcii One For The Boys Charity Ball v Londýne.

Štyridsaťosemročná austrálska rodáčka to predviedla aj počas uplynulého víkendu na charitatívnej akcii v priestoroch londýnskeho Victoria & Albert Museum. Spoločnosť jej, samozrejme, robil partner Joshua Sasse.

Mladý herec, ktorý si necháva rásť výraznú bradu, si vzal na hlavu retro klobúčik a celý večer sa od svojej milovanej ani nepohol. Hoci na jeho tvári sa úsmev vyčariť nepodarilo, blondínka Kylie v smaragdovoze­lených šatách doslova žiarila. Usmievala sa od ucha k uchu a vyzerala veľmi spokojne.

Speváčku v minulosti viackrát médiá podozrievali z toho, že si k večnej mladosti pomáha skrášľovacími zákrokmi. Ani podľa nás nie je pravdepodobné, že by vzhľad popovej princeznej bol výsledkom klasických prírodných procesov starnutia.

Na druhej strane, je jasné, že spokojnosť a zamilovanosť robia svoje. A výsledok, aký predvádza autorka hitu Can't get u out my head, by si určite želala nejedna dáma. Takže, do toho, zamilujte sa!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzhľad #mladosť #Kylie Minogue #pôvab #Joshua sasse

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...