Sexi Surovcová či zvodná Czoborová vyrazili na Mikloška. To bola šou!

Veľkolepá módna šou, v ktorej ste nevedeli, kam pozrieť skôr - tak vyzerala prezentácia špeciálnej kolekcie Fera Mikloška. Na jej predstavení nechýbali ani známe tváre a dizajnérove zákazníčky.

03.07.2016 14:00
debata
Na akcii sa ukázali aj tanečnice Ivana... Foto: Michael Durczok
Ivana Surovcová (vľavo) a Katarína Štumpfová. Na akcii sa ukázali aj tanečnice Ivana Surovcová (vľavo) a Katarína Štumpfová.

Do areálu industriálneho komplexu Istrochem v Bratislave mierili vo štvrtok večer kolóny taxíkov, ktoré viezli hostí na prezentáciu módnej kolekcie a tiež veľkolepú párty pod záštitou mobilného operátora.

Prekvapivý bol pri príchode už samotný priestor. Niekdajšia výrobná hala sa zmenila na dejisko módneho eventu a tiež miesto, kde sa prezentovali nové technológie, popíjalo sa a jedlo a tiež živo diskutovalo. A vzhľadom na horúce počasie aj potilo.

Zora Czoborová vyrazila na prehliadku a...
Moderátorka Didiana.
+27Lucia Hablovičová vyzerala očarujúco v šatách s...

Hoci hostia vybiehali na čerstvý vzduch osviežiť sa a trošku frflali na meškanie programu, so zotmením prišlo aj to, na čo sa čakalo – módna šou známeho slovenského dizajnéra, ktorý vytvoril kolekciu na počesť mobilného operátora. Nechýbali korporátne farby, známa magenta a pár modelov bolo trochu zbytočne doslovných. Mikloško však predstavil aj veselú a divokú párty-wear – kolekciu trblietavých modelov z lurexu či flitrovaných dezénov, kombinovaných s uvoľneným denimom a športovými prvkami.

zväčšiť Súčasťou multimediálnej prehliadky boli aj... Foto: Michael Durczok
House of Melody Súčasťou multimediálnej prehliadky boli aj tanečné kreácie skupiny House of Melody, ktorá pricestovala do Bratislavy z Nemecka.

Výnimočná bola najmä prezentácia celej kolekcie. O tú sa totiž postarali nielen modelky, ale aj tanečné formácie (slovenská CreDance a nemecká House of melody) či akrobati a nechýbala hudobná šou a svetelné efekty. Diváci ohromení stáli a mnohí nevedeli, kam skôr pozerať. Či na kypré tanečnice vlniace sa na móle, ktoré ešte pár minút predtým bolo barovým pultom, alebo na dámu zavesenú na kruhu a predvádzajúcu akrobatické kúsky nad ich hlavami. Štvrtkový event sa aj vďaka nim stal jedným z najzaujímavejších počinov v rámci produkcie a výpravy, aké bolo možné v Bratislave vidieť.

Moderátorka Vera Wisterová vyzerala v... Foto: Michael Durczok
Vera Wisterová Moderátorka Vera Wisterová vyzerala v trblietavej kreácii od Fera Mikloška očarujúco.

Na akcii, v rámci ktorej sa predstavil aj dídžej a raper Vec a formácia Zlokot, sa objavili známe dámy ako Lucia Hablovičová, Ivana Surovcová či Katarína Štumpfová. Samozrejme, nechýbali ani verné zákazníčky Fera Mikloška. Prišla napríklad Zora Czoborová, alebo moderátorka Didiana. V trblietavej kreácii od autora žiarila aj moderátorka Vera Wisterová. Viac si pozrite v našej galérii.

zväčšiť Modelky a manekýn v kolekcii Magenta 1 by Fero... Foto: Michael Durczok
Modelky a manekýn v kolekcii Magenta 1 by Fero Mikloško. Modelky a manekýn v kolekcii Magenta 1 by Fero Mikloško.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Ivana Surovcová #Fero Mikloško #Zora Czoborová #veľkolepé #kolekcia #Vera Wisterová #event

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....