To myslí vážne? 57-ročná Holubová vo Varoch - šaty hore, gaťky v zábere!

Žeby Česko našlo svoju vlastnú Madonnu? Napriek veku 57 rokov sa česká herečka Eva Holubová neostýcha predviesť aj to, čo iné jej rovesníčky už starostlivo zahaľujú. Stalo sa tak aj vo štvrtok večer v Karlových Varoch.

08.07.2016 12:49
debata
Herečka Eva Holubová (vľavo) s dcérou Karolínou... Foto: Profimedia
Eva Holubová (vľavo) s dcérou Karolínou Herečka Eva Holubová (vľavo) s dcérou Karolínou na párty v Karlových Varoch.

Známa hrdinka z filmov Pelíšky či Pupendo sa objavila vo štvrtok na párty pod záštitou luxusnej značky šampanského. A chvíľami to vyzeralo akoby to so šumivým mokom sama trochu prehnala.

Holubová sa totiž pri pózovaní začala zabávať celkom netradične – dvíhaním šiat a odhaľovaním zvodných čiernych „samodržiek“. Pri pančuchách (mimochodom na ukážkových nohách) nezostalo. Pár centimetrov vyššie a odhalené boli aj nohavičky. A tomu všetkému sa s úsmevom prizerala Holubovej dcéra Karolína.

Podľa českých serverov sa však Holubovej na jednej zo záverečných párty v rámci filmového festivalu veľmi nepozdávalo a dokonca pre Blesk.tv uviedla, že mení lokál. S kolegyňou Tatianou Vilhelmovou a jej partnerom Vojtom Dykom zamierili na koncert Dana Bártu. Holubová ešte pri odchode z priestorov žúru však stihla poukazovať svoje odhalené nohy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #nohavičky #podväzky #Karlovy Vary #Eva Holubová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...