Sexbomba Štefánková z Peříčka dnes? Takto zvádzala na luxusnej párty

Vďaka moderovaniu erotickej relácie a pózovaniu pre pánsky magazín vstúpila do snov mnohých českých a slovenských mužov. Pred pár dňami Jana Štefánková prekvapila na známom festivale.

13.07.2016 16:31
debata
Niekdajšia moderátorská hviezda Jana Štefánková.
Jana Štefánková Niekdajšia moderátorská hviezda Jana Štefánková.

Filmové podujatie v Karlových Varoch, ktoré sa v sobotu skončilo vyhlásením víťazov, hostilo počas uplynulého týždňa množstvo hviezd. A v rámci akcie sa konali aj rozličné párty partnerov. Na jednu z nich, pod záštitou slávnej značky šampanského, sa objavila aj blondínka Štefánková. „Prišla som sem na dva dni barovať,“ zavtipkovala si pre Super.cz.

Niekdajšia moderátorská hviezda Jana Štefánková...
Na párty v Karlových Varoch sa objavil aj...
+21Moderátor Leoš Mareš po boku priateľky Moniky...

V šatách Roberto Cavalli predviedla 42-ročná nositeľka príťažlivé krivky, ktoré tak často obdivovali mnohí muži. Žiadne provokatívne odhaľovanie sa však nekonalo. Štefánkovej sexepíl stál len na obopnutom telo pod elastickým materiálom.

Kedysi populárna moderátorka sa už niekoľko rokov venuje predaju nehnuteľností na Seychelách a ostrove Maurícius. Ako sama prezradila, klientov má v Česku, na Slovensku aj v Poľsku. Štefánková, ktorá sa na akcii objavila v spoločnosti partnera, je matkou dvoch synov.

zväčšiť Moderátor Leoš Mareš po boku priateľky Moniky... Foto: Moët & Chandon
Leoš Mareš Moderátor Leoš Mareš po boku priateľky Moniky Koblížkovej priam žiari.

Na párty šampanského Moet & Chandon, ktorá patrí medzi najsledovanejšie akcie v Karlových Varoch, sa tento rok ukázali mnohé známe tváre českého šoubiznisu. Nechýbal Leoš Mareš s partnerkou Monikou Koblížkovou, herečka Iva Janžurová či modelky a Miss Nikol Švantnerová a Aneta Vignerová. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #párty #podoba #Karlovy Vary #sexy #dnes #Jana Štefánková

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...