Konečne tá pravá?! Mareš žiari po boku krásnej Koblížkovej, kam sa pohne

O moderátorovi Leošovi Marešovi sa hovorilo často ako o prelietavom mužovi. Od rozvodu sa po jeho boku vystriedalo niekoľko krásnych žien. Tá najaktuálnejšia však vyzerá ako "zásah do čierneho".

16.07.2016 12:00
debata (4)
Moderátor Leoš Mareš so svojou priateľkou... Foto: Moët & Chandon
Moderátor Leoš Mareš so svojou priateľkou Monikou Koblížkovou. Moderátor Leoš Mareš so svojou priateľkou Monikou Koblížkovou.

Známy český moderátor sa zamiloval do českej novinárky a redaktorky kozmetickej rubriky Moniky Koblížkovej. A v tomto prípade určite platí, že láske napomohlo aj Koblížkovej krása. Hoci nie je celkom typická, jej sošnosť a zaujímavé črty v kombinácii s havraními vlasmi z nej robia priam exoticky pôsobiacu krásku. Výdatnou pomocou je určite ak fakt, že táto dáma sa skvelo orientuje vo svete módy a trendmi posadnutého Mareša dokáže patrične doplniť.

Dôkazom bol aj festival v Karlových Varoch pred pár dňami, kam sa zamilovaná dvojica vybrala v spoločnosti dvorného štylistu Filipa Vaněka. A predvádzala jeden ukážkový styling za druhým. Koblížková tak vystriedala šaty značiek ako Ana Locking, Diesel či napríklad Beáta Rajská. Nechýbali luxusné sandáliky či kabelky. A Mareš, samozrejme, nezaostával.

Partneri slávia v týchto dňoch prvé výročie vzťahu. Uvidíme, či odhady, že Koblížková je pre Mareša tá pravá, sa ukážu ako správne. Moderátor je pritom ešte stále ženatý s odlúčenou manželkou Monikou – ich vzťah sa rozpadol už pred pár rokmi. Pochádzajú z neho dvaja synovia.

Niekdajšia moderátorská hviezda Jana Štefánková...
Na párty v Karlových Varoch sa objavil aj...
+21Moderátor Leoš Mareš po boku priateľky Moniky...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #práva #Leoš Mareš #Monika Koblížková

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...