Krásna Natalie Portman žiari v Benátkach. Je z nej Jackie Kennedy!

Prvé štyri dni po zavraždení amerického prezidenta Johna F. Kennedyho, zachytáva snímka Jackie. Už z názvu vyplýva, že sa sústreďuje na vdovu po slávnom štátnikovi - Jackie Kennedyovú. V stredu zavítala do Benátok.

08.09.2016 12:40
debata
Režisér Pablo Larrain pózuje s herečkou Natalie... Foto: Reuters, ALESSANDRO BIANCHI
Pablo Larrain pózuje s herečkou Natalie Portman Režisér Pablo Larrain pózuje s herečkou Natalie Portmanovou na filmovm festivale v Benátkach.

Lepšie povedané, do mesta na vode prišla herečka Natalie Portman, ktorá v snímke niekdajšiu prvú dámu stvárnila. Tridsaťpäťročnú Portmanovú si do úlohy vybral režisér Pablo Larrain a viackrát sa vyjadril, že lepšiu voľbu spraviť nemohol. Známa kráska, ktorá má doma Oscara za výkon vo filme Čierna labuť, si vraj tiež netradičnú úlohu hrať skutočného človeka, navyše takého známeho, užila.

Herečka Natalie Portman v kreácii Valentino.
Herečka Natalie Portman v Benátkach uviedla...
+3Režisér Pablo Larrain pózuje s herečkou Natalie...

Na benátskom červenom koberci sa v stredu večer konala aj slávnostná premiéra, pričom Portman nesklamala ani na poli štýli. V čierno-bielej kreácii Valentino vyzerala veľmi elegantne a príťažlivo.

Rodáčka z Izraela, ktorá sa nedávno predstavila tiež ako režisérka, sa v posledných rokoch sústredila viac na materstvo a rodinné povinnosti. Práca na Jackie ju však naplno vrátila k hereckému chlebíčku. Uvidíme, či z toho nebude ďalší Oscar.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Benátky #Jackie #Natalie Portman #červený koberec

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...