Dokonalá rodinka! Princezná Charlotte s bratom Georgom si podmanili Kanadu

Celá štvorčlenná rodina britského princa Williama a jeho manželky - vojvodkyne Catherine zavítala na štátnu návštevu Kanady.

25.09.2016 12:05
debata
zväčšiť Britský kráľovský pár dorazil na štátnu... Foto: Reuters, CHRIS WATTIE
Britský kráľovský pár dorazil na štátnu návštevu Kanady - princ William a jeho manželka Catherine vzali aj obe deti. Britský kráľovský pár dorazil na štátnu návštevu Kanady - princ William a jeho manželka Catherine vzali aj obe deti.

Vnuk britskej kráľovnej Alžbety II. vzal svoju očarujúcu manželku a pri príchode do Britskej Kolumbie si okamžite vyslúžil pozornosť médií, keď z lietadla vystúpil v sprievode svojich najbližších. Srdcia pozvaných hostí, ale aj fanúšikov a verejnosti, ktorá sa prišla pozrieť, si okamžite získala princezná Charlotte a princ George.

Britský kráľovský pár dorazil na štátnu...
Britského princa Williama (vpravo) a jeho...
+3Vojvodkyňa z Cambridge Catherine nesie v náručí...

Starší z dvojice súrodencov so šibalským úsmevom kráčal po schodoch z lietadla a potom urobil pred objektívmi pár grimás aj v priestoroch letiska. Charlotte sa poslušne túlila k mame v jej náručí a vojvodkyňa Catherine v elegantnom modrom kostýme a klobúčiku a na podpätkoch zvládala „materské“ povinnosti ľavou zadnou.

Vojvodkyňa z Cambridge Catherine nesie v náručí... Foto: Reuters, CHRIS WATTIE
Vojvodkyňa z Cambridge Catherine nesie v náručí svoju dcérku - princeznú Charlotte. Vojvodkyňa z Cambridge Catherine nesie v náručí svoju dcérku - princeznú Charlotte.

Kráľovskú rodinku prijal kanadský premiér Justin Trudeau a jeho manželka Sophie. Štátna návšteva bude pokračovať aj nasledujúce dni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #návšteva #princ George #Kanada #vojvodkyňa Cate #princezná Charlotte

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...