Móda z Fashion Live: Smatanová skvelá, očarila aj Pauhofová či známe sestry

Módna udalosť sezóny, tri dni prehliadok známych slovenských tvorcov a v predných radoch známe tváre domácej šoubiznisovej scény. Tak vyzeralo podujatie Fashion Live 2016 v Starej tržnici. Ako zvládli domáci prominenti dress-code v duchu sledovanej módnej akcie?

25.10.2016 15:15
debata
Modelka a Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová. Foto: Ján Zemiar
Kristína Činčurová Modelka a Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová.

Znie to možno až neuveriteľne, ale takmer všetci pozvaní s prekvapivou gráciou, eleganciou a štýlom. Či už ležérnym, hravým a experimentálnym, alebo nedbalo elegantným.

Príjemným prekvapením podujatia bola práve nenútenosť, ktorá dýchala z množstva outfitov známych tvárí. Dámy (ako napríklad Barbora Franeková alebo štylistka Zuzana Kanisová či herečka Zuzana Šebová) sa nebáli prísť vo vlnených kabátoch, ktoré kombinovali napríklad s koženými kúskami, jemnými úpletmi, rolákmi a stavali skôr na tlmenom luxuse než opulentnom predvádzaní sa.

Sestry Barbara Jagušáková (vľavo) a Tamara...
Štylista Andrej Kusalik a moderátorka Veronika...
+21Modelka a moderátorka Barbora Bakošová.

Dokonca ani modelky alebo kráľovné krásy, zvyčajne práve tie dámy, ktoré sa potrebujú trblietať alebo dráždiť priehľadnými kúskami, tentoraz volili striedmo. Miss Kristína Činčurová volila v jeden deň elegantný nohavicový kostým, kde sa sexi doplnkom stali vysoké jazdecké čižmy a na druhý deň sa predviedla v čiernej kombinácii koženej sukne, voľnej blúzky a dlhého rovného kabáta so šnurovacími lodičkami.

Zo známych žien opäť zaujala speváčka Zuzana Smatanová. Jej výhoda spočíva v tom, že nie je často účastníčkou podobných akcií a vždy, keď sa tak stane, má potom šancu na viac pozornosti. Tentoraz jej ju priniesla aj nenútená kombinácia prúžkovaného námorníckeho topu a nohavíc s vysokým pásom a detailom šikmého bedrového dekoru zlatými gombíkmi. Jednoduché a pritom také úderné.

Speváčka Zuzana Smatanová na akcii Fashion Live... Foto: Ján Zemiar
Zuzana Smatanová Speváčka Zuzana Smatanová na akcii Fashion Live 2016.

Herečku Táňu Pauhofovú zachytili objektívy v kreácii voľných antikou inšpirovaných šiat s dlhými rukávmi lemovanými lesklým saténovým lemom. Mix smotanovej farby s čiernymi doplnkami a výrazným rúžom bol ukážkou príjemného stylingu, ktorý sa ocitol niekde na pomedzí dennej a slávnostnej večernej módy.

Opomenúť však nemožno ani sestry Barbaru a Tamaru Heribanové – obe dnes už vydaté dámy, ktoré cit pre módu a najmä hranie sa s ňou nestratili ani po vstupe do „seriózneho“ stavu manželského. Zároveň obe dostali možnosť (spoločne s moderátorom Brunom Ciberejom) predviesť ako vôbec prvé známe tváre na Slovensku kolekciu Kenzo X H&M.

Herečka Táňa Pauhofová. Foto: Ján Zemiar
Herečka Táňa Pauhofová. Herečka Táňa Pauhofová.

Bláznivá hra potlačí a etnicko-folklórne vplyvy kombinované s hravými streetwearovými prvkami boli neprehliadnuteľné a celá trojica ich „unosila“ na jednotku. O kúsoček nad Ciberejom a Tamarou Šimončíkovou-Heribanovou však vyčnieval piatkový mix Barbary Jagušák-Heribanovej, ktorej voľba dlhej nadýchanej vzorovanej sukne, ozdobenej ešte koženými rukavicami s veľkým logom zastrčenými za pás a strakatej bomberovej bundičky bola ukážkou majstrovsky „brandového“ stylingu a ĺa Anna Dello Russo.

Sestry Barbara Jagušáková (vľavo) a Tamara... Foto: Ján Zemiar
Barbara Jagušáková (vľavo) a Tamara Šimončíková-Heribanová Sestry Barbara Jagušáková (vľavo) a Tamara Šimončíková-Heribanová sa predviedli v mixe z kolekcie Kenzo X H&M.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #celebrita #Zuzana Smatanová #známe tváre #Táňa Pauhofová #Barbara Heribanová #Zuzana Kanisová #Tamara Šimončíková-Heribanová #Fashion Live 2016

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...