Krásna Kerekes na premiére. Sexepíl skryla, vkĺzla do šiat ako od babky

Sexepílu má na rozdávanie a často to využívajú aj filmoví režiséri. V civile je však herečka Vica Kerekes často ukážkou veľmi decentného a umierneného stylingu.

28.10.2016 00:00
debata (4)
Herečka Vica Kerekes na premiére Tenkrát v ráji. Foto: Profimedia
Herečka Vica Kerekes na premiére Tenkrát v ráji. Herečka Vica Kerekes na premiére Tenkrát v ráji.

Na premiére filmu Tenkrát v ráji, ktorá sa konala v susednom Česku, sa ryšavka s maďarsko-slovenskou krvou objavila v čiernych šatách trojštvrťovej dĺžky, ktoré doplnila hrubými punčochami a zelenými lodičkami. Retro nálada v tejto kombinácii ladila s úpravou vlasov aj letmým dotykom žiarivého rúžu na perách. Hoci niekto by mohol Kerekesovej vyčítať príliš usadlý spôsob obliekania, ona pôsobila spokojne a treba dodať, že aj pôvabne. Asi má dosť odhaľovania sa pred kamerami.

Tridsaťpäťročná herečka by sa už čoskoro mala objaviť vo filme spoločne s ďalšou slávnou Slovenkou – herečkou Táňou Pauhofovou. Dvojicu spojil projekt Prahala, ktorý má neoficiálny názov Hairstory. Hlavnú úlohu však tentoraz dostala práve Kerekes.

Pôvabná kráska, ktorá má v sebe stále dievčenský výraz, sa tiež nedávno vyjadrila, že starnúť by chcela čo najprirodzenejšie. Pre Expres.cz uviedla, že by chcela mať takú odvahu, aby na plastiku nikdy nešla. „Pokiaľ niekto skutočne trpí, nech ide. Ale veď to vidíme, ako sa ľudia menia, keď vyjdú z operačnej sály. Je to skôr komické. A smutné je, že tým ľudia strácajú charakter. Dúfam, že to duševne zvládnem“ komentovala Vica Kerekes.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #sexepíl #usadlosť #Viac Kerekes

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...