Hviezdy v gala: Večer patril Charlize Theronovej. Ako inak - žiarila!

Roky pomáha mnohým charitatívnym organizáciam a medzi nimi nechýbajú ani tie, ktoré bojujú s vírusom HIV a jeho dôsledkami vo svete. Herečku Charlize Theronovú za to ocenili vo štvrtok v Los Angeles.

28.10.2016 12:25
debata
Herečka Charlize Theron sa na akcii objavila v... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Charlize Theron sa na akcii objavila v kreácii Dior. Herečka Charlize Theron sa na akcii objavila v kreácii Dior.

Slávna držiteľka Oscara sa osobne zúčastnila na benefícii amFAR Inspirational Gala, kde jej organizátori vyjadrili rešpekt a úctu za dlhoročnú podporu charitatívnych aktivít. Herečka nesklamala a v čiernych šatách z dielne Dior vyzerala veľmi elegantne a príťažlivo.

Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum.
Herec Jon Hamm.
+9Herečka Charlize Theron sa na akcii objavila v...

Dvojnásobná mama prišla na podujatie bez partnera, ale núdzu o spoločnosť nemala. Mnoho jej kolegov, ale aj prispievateľov organizácie s ňou chcelo prehodiť aspoň pár slov.

Theron nebola, samozrejme, jedinou známou tvárou podujatia. Skôr naopak – zišlo sa ich tu požehnane. Medzi pozvanými sa objavila burleskná umelkyňa Dita von Teese, speváčka Courtney Love či modelka a televízna osobnosť Heidi Klum alebo herec Jon Hamm.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cena #charita #Charlize Theron #benefícia #pôvab #amfar

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...